[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
暗pf呢家野營運間唔中就會諗起,唔使太在意

執笠前應該都未出齊
背水冇牛邊個做隊長都唔會係頂配
雷砲係同雷魔女比, 一樣有開技自叉50%
兩隻一齊放完BUFF又可以馬上開砲
雷背水本身就好完善, 而家雷砲的確唔係必要

斬鐵而家都唔係必要
有同冇既分別最多就係打暗鳳快一分鐘左右
佢一樣有開技自叉50%, 光隊要鎖頭都唔難
講垃圾判定, 光兔AI都一樣
光隊目前最高單發傷害加自叉就已經有佢既價值

暗百合就唔洗講
除左暗直擊未必入到
其他隊輸出角一定有佢份
一隻玩晒背水技傷MB棺材
禮銃都至少玩左一年, 呢隻就咁睇圖都冇可能唔抽啦

好似舊年D限廢產到咁, MB2都救到幾隻
至少我覺得今次限既強度有到去井既理由
今日唔知聽日事
就算限角過左後悔最多都係等半年再抽過
唔諗住打TA爬塔之類可以慢慢等, 真係唔急

利申: CY打手
只求岡田唔好過黎搞搞震就得
中2次大蛇三抽卷
手握1無料井1.5有料井
只係抽到暗百合 點揀好 定係2隻都井晒
比較齊box既老手可能暗百合一隻都夠做
其他兩隻都係加速通關時間
依家嘅雷砲其實即係岩岩出果陣嘅nigga
一出實力已經接近舊角(雷魔女)滿2板,但仲有啲缺點所以未算好好
之後一開2板就上神枱

雷砲半年後大概都係咁
尤其60倍嘅倍率已經超過左nigga開兩次技

技傷世界入面,倍率=一切
火魔劍條長+判定差+buff唔多,係未有其他火技傷輸出嘅年代剩係靠住38倍都威左段時間

雷魔女踢隊會帶完全無實際作用嘅超暗槍,就係為左蜜蜂中出60倍傷

抽唔抽呢期班倍率怪,好大程度取決於你覺得wf數值膨脹速度有幾快
都係果句,唔排除3周年啲角色隨便一招技都100倍

新春暗魔女個陣開始 次次都爆 1xx抽唔中
素晴合作又要井
幾時都話輔助先係wf 必抽,睇返翔太都係用技工,龍媽,貓頭鷹
雷仲係要靠牛牛

以家睇隊長輸出係呢批,下年可能又換批仲高倍率

雖然之前d關都會整到sell新角,但係舊角都無話打唔到
今次真係過分左少少
雷炮反而帶返雷魔女出黎做sub, 個判定好過力架太多
慘左少少,仲有免費抽架
其實仲有魚叉/未點滿A6既雷龍/大雷龍呢D選擇

正到 淨係抽到呢隻已經唔想再抽
見佢喊曬咁托重野想幫佢托下
你唔係孤獨我都240抽剩係得一隻
單抽原來真係會出奇跡
恭喜
250差光炮同百合 換邊隻好
最後一日先決定
記得提自己井就好
都話單抽有希望
好波
記住月尾換素材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞