[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
得10抽點部署
每日單抽夠做
雷背水,暗棺材,純數值光技傷

都係最近keep住出嘅野,呢啲meta嘅野唔抽唔得
黑百合幾fun
爆死之日就係棄驚之時
爆死之日就係棄驚課金之時
聲巴棄課之日就係執7之時
得22張
下次更新武器珠改跟隊伍

Boss勁咗 所以新出角都要勁 然後舊角慢慢上修

活動多咗 報酬會減少 不過所需周回都會減
終於改
所以唔洗換黎換去?省翻d鍛造玉
本身珠有限數量,唔知佢點計
大部分武器都超多珠,哩點反而唔擔心
不過而家鍛治玉都爆曬99999
更新只係唔洗每次轉陣要轉珠咁麻煩
鍛治玉換金骷髏
呢句可能真
岩岩先收工都未得閒睇,營運終於識做少少

Btw常駐角2板呢
最後兩日先抄隊打
邊到抄
TWITTER, DC, 頭PO個組隊網
發現個Post真係少人討論到

類似正義姐咁,下個月又會有劇情活動角色變限角實裝

大海遺產隻獸耳正太

百獸王冠隻獅子叔(繼光兔之後又一個劇情活動boss實裝)

相信好快畫奶條女同人形公主條仔 都會實裝
8月中會再開CD,果排好似拎左AL,希望可以專心係屋企每日高強度WF
今次水有利,rush打火柱+共誓黎明隻野+統括AI(光兔),endless就打統括AI

考慮到統括AI係協力係一隻入F就直接比魚腳秒左嘅垃圾boss,今次應該可以認真睇下佢嘅攻擊pattern,希望唔好令我失望
另外講到明要入F,咁雷F光F水F應該可以拎出嚟用下?
幾期待今次CD可以爬到幾多層,目標係同上次一樣入到頭20
風蛇+水牛復刻,應該係為左3周年直接常駐埋6屬精靈獸做準備,無乜特別

一個月後又有新極時,唔知會唔會又卡返半個月左右
不過真心想問點解營運咁鍾意火熊,1.0 6隻boss竟然無左舊惡魔人個位比火熊搶埋
又無波 又男人 點討論
聽日個池就話有野傾下姐
抽唔齊aqua同埋水歌姬應該都無咩F可言嫁啦
美好世界保完底 聽日唔夠石抽到保底希望生性 只求2條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞