[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好似下期吸引D. 我要斬鐵
-C隊勁多support. 之前2.5 金毛JK, 本身nigga, 又要放波波同貫通。
本身火pf齊隊嘅話我覺得佢又唔急住井

至少依家未有2板嘅情況下,佢比起現有角色未算有好明顯嘅優勢

除非真係搞啲咩垃圾關要雙奶+減c火pf
聲巴有冇打新嗰啲極時?
今次土偶會唔會太難吖

https://eliya-bot.herokuapp.com/129553
是咪auto極限了?
貫通pf打上級仲高分過情風龍無風指揮
見到就心酸 差別待遇
今年個D勁咁多 仲要130抽乜都抽唔到
其實都係得隻風勁啫火pf咪又係要泳02
開完二版應該都會踢走火鼠嫁啦
火鼠都玩咗兩年算係咁啦
成半年後嘅事,到時可能執左了
Btw對我呢啲要打高難嘅人嚟講,上年泳裝堆角其實唔算太差
泳蛾、泳狐、泳02、浴風叔呢4隻pf我自己都滿晒2板
各自嘅純色pf隊依家出場機會都唔算少

待遇最差其實係泳皇女
佢打後就再無任何嘅能力光角色/武器,成個體系直接消失左
但係皇女張圖最正, 02張圖最hea
太強喇 Orz.
請問光fever 要點組同打?
有冇啲 discord 群可以即時搵人組隊想踢廢龍
光PF嚟情nate拳pf
一般都係用呢隊過
https://youtu.be/g51awypV9Jc

share多條叫做角色低配然後用技術補救嘅流程
https://youtu.be/Nj_Z8Fr1DkM

情nate果隊啲人最快可以2分半左右,好撚癲

呢隻野無太多時間點要記果啲,主要關鍵係點樣用最快速度keep住PF>回板>PF>回板,好睇手感
我自己應該都打左接近2星期先3分內

整體嚟講無岩岩出嘅水極時咁難,但依家暫時係最難嘅極時
過關就輕鬆嘅,初見要5分內應該無難度,但距離輕鬆入3分鐘應該仲差情nate嘅2板
太耐冇玩冇咗隻ac 睇黎又要買過
等我試吓先,希望可以挑戰5分
睇落好易打 係唔係幻覺嚟
加油不過極時配置一般都係以頂配做標準,唔齊武/角/2板果啲就慢慢嚟都得
尤其極時個難度下降得都幾快

水極時一開頭過關都成問題,一Buff左拳PF+開左雷白2板就變成訓住3分鐘
雷極時開頭除左情風龍無任何3分內嘅可能性,依家聖兔/泳翔太用技傷混pf都可以打到2分幾
因為佢難嘅主要係啲唔太起眼嘅位亦都係因為咁所以過關其實好簡單,但依家光PF嘅輸出要入3分鐘仲係有一定難度

eg實際打就會發現控得唔順果陣會比左右兩粒無敵波卡到仆街,唔似條片可以彈得咁順
反正斷咗齊限 咁下次先再抽過
過氣遊戲⋯
好似話有個台仔dc比較易搵到人組
日本個dc我就唔太熟,好少係入面搵房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞