有冇沙駕考車既巴絲(7)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
只要唔係河畔就贏㗎啦
有呀 cut 右再cut 左 考12點
有人知沙駕雷sir ok嗎?
12點多唔多車 過幾日考
撞正放學,人多車多,小心,考河畔的話祝你好運
好多
我今日練12點半 又唔係好多
mock 考銀城肥咗
過幾日考平常心算
你肥咗啲咩
危險警告線cut線
同埋見唔到有死車
半個月前終於pass左 多石線
四十尾,五十幾歲啊叔

正常 ,出到去提嘅都會提,都會同你傾下計,幾好人
準時,有交帶,啲野會跟足,一早會幫你約好曬幾時上堂,亦都會儘量幫你安排考試嗰日上2-3節,等你熱好曬身先去考,唔知係咪個個師傅都會咁做。

唔會鬧,態度還好,基本上都無咩好批評
係有少少老屎忽咁,同埋有時會學車前幾日突然改時間。所以總體嚟講,又未算得上係好好嘅導師,但係唔差囉,中上水平。

洗唔洗補鐘其實唔係好關個師傅事,而係駕院本身太少路面時數,同埋睇你自己天份如何。所以建議都係考試前一至兩個月開始book定補鐘。

利申:跟佢銀城1 take pass,臨考一星期出去補鐘只係補左2堂。
好正常啊,人地下星期考既都未上哂堂,你起馬考之前一個月先開始上
之前係大堂聽到有個學生考模擬試,佢同呀sir 講只係上咗3堂,因為同自己師博啲時間唔夾,嚇到個呀sir 唔敢同佢考。但佢下星期就真考試
我自己係考之前嗰一個禮拜上晒所有堂
有冇沙田自動波私家車補鐘師傅介紹 急需 15/9考🙇🏽‍♂️
今日零補鐘沙田河畔棍van一take pass

個考官全程無表情淨係講轉左,下個燈位轉右,成日係到寫寫寫tick tick tick 攪到勁緊張

平時上堂無發生過啲野今日出晒黎,洗街車,扒頭車,路人沖出黎,不過亦都有好多好心司機會讓你行好彩河畔無咩死車,沙田真係好人好事多

得兩個星期,極難搵到,巴打睇多d youtube 好過
講到口乾,補鐘要預2~3個月約
今日自私多石一take pass
琴晚緊張到訓唔到 訓得2個鐘
朝早練車勁多突發 心諗死撚緊
d車係多到塞哂3條線
考個陣得返好少車係路面
停車場d 死車唔見哂
汽水廠同d 燈位又順
考官又唔比壓力 臨尾返到試場先打開ipad
唔該師兄
搞掂就好,下星期去拎牌。
恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞