有冇沙駕考車既巴絲(7)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
大涌橋路轉左入禁區應該直接入右線定係先入左線再轉右線
唔會 淨係路試
我果時入左線,但你預一定會有死車
咁可唔可以直接轉彎就入右線
模擬試大涌橋會唔會考?
油塘好難唔肥
除非一轉彎就見到有死車,如果唔係我諗就唔好
你最好再問一問你個師傅點講,最好叫佢帶你行一次成條路線
小聽 你到時試下要求 睇下得唔得
應該唔得 因為佢唔係掛駕駛考試牌
好似得10% 機會考呢條
不過都係咁考,但油塘對比其他係難D
我仲以為佢考小左
想問下S形泊車私家自動波
見倒L邊一度就要回直?
沙田自動波 有無邊個補鐘師傅好
上佐8堂 係街上揸真係無乜信心
自van 定自私
上左8堂應該就快考

快d 搵補鐘,好full

自私的話,學車x (打唔隻字) ec2pass 幾好,呢度都有巴打推介

我就上過出面師父, eric sir 同locfu 都好。

不過兩位都要預早3 個月約定。。。
唔會,我直接問當日考既阿Sir,考模擬都當學車,學神唔揸得,考嗰度模擬即係等阿sir車你返駕院
特別係囡囡坐你車就更加唔好拒絕
私家車自動波 原來咁FULL
我都係快D試下聯絡下出面D師傅先
我9月考,7月尾8月頭搵學車駅已經無乜位剩
追開呢個post 的都知,巴打們都講過唔少次補鐘勁full
153考官屌你老母
好彩我都book 到幾節, 唔同導師
不過問嘅時候8月已full
依家師兄拎咗個牌,揸車出去有冇問題遇到?
我快期第一次日頭揸就係考試個日 dllm啲人同車多到嘩一聲, 點幾鐘行四山街好似以前玩個啲懷舊遊戲, 睇下點樣揸到部車去出口 仲要行個好l多車既螺旋處由內玩到外 剩考丙好似多數呢條
泊車簽左幾次名,拎左牌真係要補補鐘,特別係泊L 位

揸公路冇大問題,小心d, 未去過就睇下google map 認下d 路口先, 開埋地圖就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞