推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
393個蝗蟲說讚
成班支那狗咁大反應,比美國佬管有咩問題?可行方案中呢個係最好

香港有咩著數俾到美國要人地收留你?
你鑽到石油可能會既
果365個on9仔你英文好同外國人溝通到 又好了解人地文化咪移民囉
如果你淨係識I'm good. Thank you. 你同班大陸人有咩分別姐 人地當你係蝗咋on9仔

香港做州界既唐人街呀 你識條柒咩

岩呀 仲有樓主petition啲英文咁好應該係成世留係唐人街開中式餐館果啲

Let Hong Kong become the state of the United States

樓豬深潛了
樓主係真正蝗蟲
簽左
用多d方法話俾全世界聽,香港想獨立
簽左
用多d方法話俾全世界聽,香港想獨立

你睇清楚啲先啦
見到正皮咁多,就知連登有幾弱智
美國人:企開d啦屌你老母,貪你班港豬夠賤肯ot咩
歸英派/歸美派/歸x派 係垃圾
https://lihkg.com/thread/305199/page/3?ref=web
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做
做左美國人到時就fat fat啦

死撚左佢啦契弟發撚完夢未啊
美國撚留名
其實老實講就算有綠卡都未必真係好
不過應該都好過香港

美國撚表示點都好過香港,毫無疑問
第一,內部問題,點擺平個一半對既人先,趕佢地走,佢地D阿伯癲起上黎唔係人咁品,而且仲有好多黑社會,好多社團聯會,好多原居民。如果警察唔理,邊個維持治安。

第二,國防,香港和深圳連接好闊,大陸有心放人入黎直頭好似墨西哥咁,你叫美軍設防都防唔到。

我想唔到到時仲有咩方法保得住香港。
好多波台狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞