推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
美國撚留名
其實老實講就算有綠卡都未必真係好
不過應該都好過香港
有冇人可以答我
點解香港人成日屌大陸人成批成批咁落黎
但自己就想好似佢地咁成批成批咁去人地國家
係咪自相矛盾 雙重標準

根本大家一撚樣
中國人dna

Hi
喂 點睇 美國夢
大欖懲教所美藉囚犯遭5男用硬物塞肛門非禮
https://lihkg.com/thread/304876?ref=ios

唔洗轉移視線喇

用緊特區護照窮撚唔好諗住有得唔認中國人

喂 應我啦

我就用bno

我就bc既
屌你係英國籍做乜撚野要美國管
個個都受 你公廁泥?

BNO唔係英國藉 搞清楚

梳牙ching
佢咁慘 米比佢ff下
州編號: HK
https://petitions.whitehouse.gov/petition/let-hong-kong-become-state-united-states-0

以下人士建議點都投票支持一下:
1. 想成為美國公民
2. 喺香港冇出路嘅朋友
3. 生活艱難嘅朋友
4. 需要人權和自由嘅朋友
5. 唔想繼續做中國人嘅朋友
6. 想香港獨立嘅朋友
7. 無所事事嘅廢青中老

香港獨立未必有其他國家支持,但成為美國新嘅州分分鐘有可能。

癲佬上場後,可能有奇蹟出現,就算成為唔到美國新嘅州都可能畀港人有移民或旅遊優惠

笑撚死
點解建議呢幾類人去投票
因為你地廢 無撚用 就諗住可以痴埋美帝到拎著數
垃圾loser 死左去投胎實際啲呀

Hi
喂 點睇 美國夢
大欖懲教所美藉囚犯遭5男用硬物塞肛門非禮
https://lihkg.com/thread/304876?ref=ios

唔洗轉移視線喇

用緊特區護照窮撚唔好諗住有得唔認中國人

喂 應我啦

我就用bno

我就bc既
屌你係英國籍做乜撚野要美國管
個個都受 你公廁泥?

我好似冇話過支持美國管香港
我只係見你地自認中國人先屌你地

咁你on9囉
撩人者賤囉清
認中國人點解又踩到你啊
關你柒事呀咁
有冇人可以答我
係咪自相矛盾 雙重標準

根本大家一撚樣
中國人dna

所以大家包容下
內地訪港旅客 其實都是求開心,同港人去日本台灣一樣,內地旅客有時都唔係咁差,只是d港人先入為主 係咁屌9人挑釁人
大家包容下 中港一家親
去到外國人地聽你講from hk就會當你係Chinese架啦
邊理得你咁多 諗多左
已簽
你班細蚊仔真係。。
好簡唔簡簡最仆街個個 對美國佬無so你簽夠700萬人都唔會理你

美國: 有時真係忍唔住笑

唔好推啦 好羞家
有陣時真係覺得高登/連登仔做埋d野好撚肉酸
好簡唔簡簡最仆街個個 對美國佬無so你簽夠700萬人都唔會理你

美國: 有時真係忍唔住笑

成日話綠卡綠卡
地盤綠卡就有佢地份
俾bno免簽
有冇人可以答我
係咪自相矛盾 雙重標準

根本大家一撚樣
中國人dna

移民同比人殖民你都唔識分既話同你講黎都多撚餘啦
成班係咪弱撚智?
美國點撚解要so你?仲要派綠卡比香港人?
香港人乜野新鮮蘿蔔皮
Dllm開post用下你僅餘既智商好冇
仲有 自己家事要人黎幫黎干涉 醜唔醜 onL9
雖然我都心諗只要唔係支那就得,
不過美國只係食花生出句聲
我地就打晒飛機實在太肉酸,
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦
同一個流氓獨裁政府鬥就係要用盡一切可行方法,唔驚瘀皮唔驚柒乜都做得出

仲顧面子你唔單止做唔到大事,而且扼殺好多可能性

人不要臉,天下無敵,我都係跟中國人學嘅

醒下啦你班柒頭
樓主係零智商.

換個方法講你聽. 北韓有個城市想香港收佢做殖民地. 班住係個個城市既北韓人起左個petition 叫人投, 支持下.

你as 一個香港人會唔會唔撚理北韓, 話會收佢做殖民地丫, 仲要地方無撚雷公咁遠.

用下個腦先攞香港個名去搞事啦屌你老母.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞