推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
特朗普同雜種講到咁fd 點會有可能得罪支那
等睇上國際新聞俾全世界恥笑

你地死到臨頭仲怕人笑 仲慘過支那豬

你咪睇下全世界係咪會覺得你好有骨氣囉
你話堅持港獨都話有骨氣,
聯署求美國佬收留,
人地笑你班黃種人鐘意做白人隻狗咋
仲有看得自己那麼高,
人地憑咩收留你?收留咗你有著數?

我恥笑緊你地死到臨頭仲內哄 唔死無用 都係一齊共享支那人榮耀算

上左岸睇住你班無骨氣既柒頭自我感覺良好真係好high

講唔掂就人身攻擊

支那五毛技窮

左一句支那,右一句支那
屌你,你咪又是一名中國人。
你可以唔認,但你是中國國籍,就是中國人,是事實
成班cc台手足想拎綠卡 白卡就有得你拎
特朗普同雜種講到咁fd 點會有可能得罪支那

樓主話咩奇蹟都有可能發生

做人咪撚咁天真啦 努力去紐約返工仲易過你而家坐係度發夢

蓋清好波
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做
做左美國人到時就fat fat啦
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做

講到真係有機會咁
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做

唔好天真啦,崇洋的on9同港女一樣以為洋的就特別好,你做左美國人 只會俾美國佬當狗玩
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做

講到真係有機會咁

cc台d妄想症
你班波台狗正一五毛來
有機會做美國人都唔做

巴基斯坦人都想聯署做香港人
你點睇
有得俾你咁樣選擇跟邊個國家架咩

利申 當然支持
成班on9仔
究竟幾弱智先諗到d咁既petition
香港就係一個周圍揾契爺嘅乞衣

係部分的香港on9仔先係咁
我相信絕大部分香港人都是好有骨氣,唔會做埋d咩on9求人收留咁撚樣
咁嘅垃圾post都有成200個正評 到底cc台有幾多on9
港式蝗蟲
咁嘅垃圾post都有成200個正評 到底cc台有幾多on9

講到咁有骨氣要獨立 轉個頭求人地收留
條gay佬呢
返左去搵哥哥叔叔慰藉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞