推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
大陸每日塞左一百五十個入黎,入面塞幾多個共青團/卧底,俾佢地一口氣變曬美國人咪好撚荀?
肉撚酸到

有能力動員有時間同精神唔搞好香港/獨立
反而想繼續做其他完全無關係國家既狗
樓豬你無撚野下話?

樓主呢類垃圾毒撚早死早着la

答我啦廢柴毒撚樓豬

冇其他國家 support 香港點獨立。
全香港大半人奶共,少半有能力嘅就移民,剩返果的又唔團結,何來獨立?
我真係寧願做二等美國人好過,至少發展好過而家喺香港

冇國家會接收700萬個語言文化不通既政治難民,還掂都係FF
不如直接話火星殖民啦,可行性仲大過美國收你做51州
Push
肉撚酸到

有能力動員有時間同精神唔搞好香港/獨立
反而想繼續做其他完全無關係國家既狗
樓豬你無撚野下話?

樓主呢類垃圾毒撚早死早着la

答我啦廢柴毒撚樓豬

冇其他國家 support 香港點獨立。
全香港大半人奶共,少半有能力嘅就移民,剩返果的又唔團結,何來獨立?
我真係寧願做二等美國人好過,至少發展好過而家喺香港

冇國家會接收700萬個語言文化不通既政治難民,還掂都係FF
不如直接話火星殖民啦,可行性仲大過美國收你做51州

火星幾時輪到香港人
點解唔揀自由邦要揀州
連登憤青ff世界
雖然我都心諗只要唔係支那就得,
不過美國只係食花生出句聲
我地就打晒飛機實在太肉酸,
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦
同一個流氓獨裁政府鬥就係要用盡一切可行方法,唔驚瘀皮唔驚柒乜都做得出

仲顧面子你唔單止做唔到大事,而且扼殺好多可能性

人不要臉,天下無敵,我都係跟中國人學嘅

玩下姐 有咩所謂

玩下姐都講得出 你幾歲?

唔係話香港平均iq偏高架咩,點解咁撚多弱智
省名: 香港

以下人士建議點都支持一下:
1. 想成為新香港人
2. 喺中國冇出路嘅朋友
3. 生活艱難嘅朋友
4. 需要人權和自由嘅朋友
5. 唔想繼續做中國人嘅朋友
6. 無所事事嘅廢青中老

香港獨立未必有其他國家支持,但成為中國省分分鐘有可能。

林鄭上場後,可能有奇蹟出現,就算成為唔到中國新嘅省都可能畀中國人有移民或旅遊優惠

你香港人點睇呢段野
咪等於美國人點睇你果段野
唔係奇蹟 係神蹟
咁多國家唔揀揀美國....我寧願繼續堅持獨立

美國無論科技、創新、人才都係全球第一,雖然稅重,但生活一定好過做中國人或者香港人😎

on9仔鳩up當秘笈
https://www.youtube.com/watch?v=VMqcLUqYqrs
果365個on9仔你英文好同外國人溝通到 又好了解人地文化咪移民囉
如果你淨係識I'm good. Thank you. 你同班大陸人有咩分別姐 人地當你係蝗咋on9仔
不過睇partition既grammar樓豬應該屬於第二type
美國香港就不了 但係都簽左先比侵侵串下雜種都好
i wanna be ABHK
果365個on9仔你英文好同外國人溝通到 又好了解人地文化咪移民囉
如果你淨係識I'm good. Thank you. 你同班大陸人有咩分別姐 人地當你係蝗咋on9仔

香港做州界既唐人街呀 你識條柒咩

岩呀 仲有樓主partition啲英文咁好應該係成世留係唐人街開中式餐館果啲

香港做州界既唐人街呀 你識條柒咩

岩呀 仲有樓主petition啲英文咁好應該係成世留係唐人街開中式餐館果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞