推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
肉撚酸到

有能力動員有時間同精神唔搞好香港/獨立
反而想繼續做其他完全無關係國家既狗
樓豬你無撚野下話?

樓主呢類垃圾毒撚早死早着la
雖然我都心諗只要唔係支那就得,
不過美國只係食花生出句聲
我地就打晒飛機實在太肉酸,
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦
同一個流氓獨裁政府鬥就係要用盡一切可行方法,唔驚瘀皮唔驚柒乜都做得出

仲顧面子你唔單止做唔到大事,而且扼殺好多可能性

人不要臉,天下無敵,我都係跟中國人學嘅

玩下姐 有咩所謂

玩下姐都講得出 你幾歲?
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦
同一個流氓獨裁政府鬥就係要用盡一切可行方法,唔驚瘀皮唔驚柒乜都做得出

玩下姐 有咩所謂

美國撚會理你

你on9?
樓豬條垃圾開左petition wor
真係過左,變世界醜聞wor
中共就會話有晒證據反中亂港
天真到你
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦

玩下姐 有咩所謂

美國撚會理你

唔會理你就一定
之後仲會做埋醜聞 柒出國際
前幾日d傻西差佬踢野豬都上埋美國新聞
柒幾多次先夠
見人美帝就想黐埋去 同做狗有乜分別
咪柒出國際比人笑啦
美國撚都含 中國今時今日好過美國好多

五毛

你話我五毛,我夠話你收咗美國錢

支那狗收皮啦
支那咁好你咪死上去北京住

意見唔同就話人地係5毛同支那狗 香港真係俾你呢種人影衰曬
,
大量五毛出沒
所以我唔會去簽

驚肉酸已經輸左啦

玩下姐 有咩所謂

美國撚會理你

你on9?
樓豬條垃圾開左petition wor
真係過左,變世界醜聞wor
中共就會話有晒證據反中亂港
天真到你

唔好激親中共
反對七百萬支那人做我國國民
一定要審核
大量五毛出沒

你又係冇腦個堆黎
Votes 325 vs likes 345
師兄唔夠票wo
有冇人可以答我
點解香港人成日屌大陸人成批成批咁落黎
但自己就想好似佢地咁成批成批咁去人地國家
係咪自相矛盾 雙重標準

根本大家一撚樣
中國人dna

移民同比人殖民你都唔識分既話同你講黎都多撚餘啦
我明香港人去嗮其它國家就係移民 大陸人黎香港就係殖民既
雙重標準既極致

岩岩上white house個網碌啲partitions
零零捨捨有個partition叫人支持香港做美國state
真係特別礙眼
柒到冇眼睇
發夢

襯而家有發夢權好發吓啦,過多幾年連夢都冇得你發
發夢

你總唔撚知醜啊?
發埋d on9夢,醒下啦 你是中國人黎架
發夢

你總唔撚知醜啊?
發埋d on9夢,醒下啦 你是中國人黎架

你好似啱啱grad喎,襯住中国硬推一帶一路,快啲北上河山搵份好工啦,中国人
仲做咩咁得閒應我哋班"廢人 / 賣港賊"啫
肉撚酸到

樓豬你無撚野下話?

答我啦廢柴毒撚樓豬
肉撚酸到

樓豬你無撚野下話?

答我啦廢柴毒撚樓豬

冇其他國家 support 香港點獨立。
全香港大半人奶共,少半有能力嘅就移民,剩返果的又唔團結,何來獨立?
我真係寧願做二等美國人好過,至少發展好過而家喺香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞