推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
咁嘅垃圾post都有成200個正評 到底cc台有幾多on9

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲
死撚開啦漢奸
香港獨立係唯一出路 因為香港有佢獨特嘅文化歷史

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

睇來好多CC台手足為左做美國人
可以無骨氣到迫人聯署要你
只要做到美國人
骨氣? 面子?
唔要都得啦
條gay佬呢
返左去搵哥哥叔叔慰藉?

Faggot

佢地唔係覺得佢地真係變左美國人就會買得起樓 發到達呀 美國d物價仲貴過香港 你班撚屌到時咪又鬧呢樣個樣

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

ching一齊面對現實啦
見你被人撚到咁慘
認句錯咪算 中國人咪中國人
我信各位手足會停手
佢地唔係覺得佢地真係變左美國人就會買得起樓 發到達呀 美國d物價仲貴過香港 你班撚屌到時咪又鬧呢樣個樣

點解買野要比稅
聯署要求美國比香港50年不變

美國白人>黑人>移民華人>美國香港
美國白人>黑人>移民華人>狗>美國香港

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

見你被人撚到咁慘
我信各位手足會停手

On撚9

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

見你被人撚到咁慘
我信各位手足會停手

On撚9

唔使佢認中國人呢個事實係改變唔到
雖然冇用
但趁香港仲未要連VPN先上到fb既日子
唔發聲幾時發
美國白人>黑人>移民華人>美國香港

識咩丫

一入左美國香港咩問題都會解決哂

移民華人平時做開最低層,今次有個仲低層仲唔踩住上

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

見你被人撚到咁慘
我信各位手足會停手

On撚9

美國人都係英國人
巴西人係葡國人
加泰人係西班牙人

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

見你被人撚到咁慘
我信各位手足會停手

On撚9

點解好聲好氣同你講又唔聽
cc台班憤青永遠唔夠人講就爆粗,話人狗,支那,五毛一係就捉字眼
事實上你地根本冇一個實際既point反駁
淨係識做埋d多餘野,但根本改變唔到d咩

可能成班中學生未做過野啦
美國佬一向都講一套做一套
係全球各洲都扶植民主政權同一時間又壓制住呢d政體同當地人民
你反共反中幾岩都唔應該咁樣痴美國佬囉,你係咁想俾美國公民一係就移民一係就抽綠卡啦
美國佬一向都講一套做一套
係全球各洲都扶植民主政權同一時間又壓制住呢d政體同當地人民
你反共反中幾岩都唔應該咁樣痴美國佬囉,你係咁想俾美國公民一係就移民一係就抽綠卡啦

建造業張綠卡就有佢地份

笑到仆街
成日屌內地人係蝗蟲
但其實自己都想做蝗蟲

內你老母地

見你被人撚到咁慘
我信各位手足會停手

On撚9

美國人都係英國人
巴西人係葡國人
加泰人係西班牙人

Hi
喂 點睇 美國夢
大欖懲教所美藉囚犯遭5男用硬物塞肛門非禮
https://lihkg.com/thread/304876?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞