推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike

五毛

你話我五毛,我夠話你收咗美國錢

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心
洗撚好似你支那咁樣用錢收買人心咩

天下歸心 我屌你老尾咁講唔面紅㗎

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

你流住中國人既血奶美國就真係冇羞恥心啦

又入泥撚狗

五毛

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

又入泥撚狗

泥你老母
支那狗

五毛

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

你敢話你祖先唔係中國人?
我就真係好自豪認我係中國人
戇撚鳩
事實係除左中國,冇一個國家想要香港

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

又入泥撚狗

泥你老母
支那狗

打乜字又要你管ar? 收皮啦
聯署要人收留 真係大種乞衣黎

認同
真係要幾on9先覺得trump會理

有幾on9先覺得搞呢個既人同簽既人真心覺得Trump會理
又有幾on9先會覺得簽一簽個名哂你一分鐘都唔夠係啲咩損失

驚肉酸驚俾人恥笑?
我覺得無野肉酸得過本護照寫住中華人民共和國
你地係外國人眼中全部都係中國人,無野柒過得呢樣,最無面既野已經發生緊你地身上,唔明仲有咩面子好顧

講真呢壇野九成九係無撚用,但六合彩都有人買,唔覺簽一簽有咩大不了。
我已經上左岸,你地就好自為之

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

我祖先係意大利人 但黎左中國住之後我都好自豪咁認自己係中國人
美國佬當你華人狗渣

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

我祖先係意大利人 但黎左中國住之後我都好自豪咁認自己係中國人

我上海呢邊識幾個鬼佬都入籍咗中國,其他國家既人都好熱愛中國文化,係香港人咁on9

依家中國就天下歸心

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

我上海呢邊識幾個鬼佬都入籍咗中國,其他國家既人都好熱愛中國文化,係香港人咁on9

係 好多外國人都學緊普通話同中文
美國佬當你華人狗渣

住美國咁耐真係唔覺
反而你無錢係香港就真係俾人當狗
美國佬當你華人狗渣

咪係又唔撚面對現實
但事實97之後,法律上香港就係中國法治範圍
你認唔認都係事實

利申:加拿大passport係加國生活

五毛

好撚肉酸呀五毛

美國天下歸心

依家中國就天下歸心

中國十幾億人美國點比

十幾億人無論人文、gdp、科技都落後過美國

人間煉獄是怎樣煉成的

過多幾年睇下點
大把美國地方好落後,中國地方好進步,得閒出下國見識下唔好匿係屋企啦

你有冇羞恥心呀,支那狗

咩係中國人?你?

係 好多外國人都學緊普通話同中文

全中國人由細學英文學到大
英國先係國際語言

英國咪又係含中國撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞