K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
punchnello t.t

知道原因之後覺得好型
睇真啲punchnello好似我們這一家個藤野

知道原因之後覺得好型

信英真係孝子
Dayday (데이데이) - 나를 불러 (Feat. GRAY, 박재범) Music Video
Gray一開口真係成個人軟晒 好好J
https://www.youtube.com/watch?v=XFkd93gqcWY

有冇iTunes?
仆街d死韓妹係咁想攝入黎
今次仲少男飯
點解kasper由第一round開始既rap 比mnet剪哂
淨係得閒講幾句comment
見到有d人拎住印有simon d, gray既扇 唔知係咪周邊

好似係飯派
我都想要
今次仲少男飯

勁少人添
估唔到aomg都冇吸引力

見到對面座位啲人完全唔郁
我就同啲frd同埋隔離全程起勢咁fing手
今次仲少男飯

勁少人添

今次仲少男飯

勁少人添

Hi lite好慘

知道原因之後覺得好型

信英真係孝子

性格又好 又成日笑 希望伯母快啲好返
今次仲少男飯

勁少人添

屌撚晒全部大陸妹韓妹
為左唔比佢地攝到入黎全程都要用1半精力開個金鐘罩
今次仲少男飯

btw男女比例真係仲極端過幼教
今次仲少男飯

如果有埋JayPark 個比例仲極端
身邊全部黎睇gray
HILITE好正 但係反應好冷淡
身邊全部黎睇gray

HuckP首鍘刀
今次仲少男飯

有jaypark既話我隻耳應該真係會聾
今次仲少男飯

一出MomMae真係會殺晒
睇埋中字 真係覺得待機室六條友係到Different R&B R&B 真係笑死
身邊全部黎睇gray

HuckP首鍘刀

好正
但我果到連呢首都冇人識
GroovyRoom (그루비룸) - XINDOSHI (Feat. Sik-K, Loopy, MASTA WU, 김효은) Official Music Video
https://www.youtube.com/watch?v=TzBNRmE3x_Q
今次仲少男飯

今次都有mommae 不過係ugly duck唱only
無左jaypark除衫跳舞
今次仲少男飯

今次都有mommae 不過係ugly duck唱only
無左jaypark除衫跳舞

其實冇dok2,jay park, Reddy同paloalto差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞