K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=PHFX55_fX_w
XDDDDDDDDDD

咁多人陪佢癲
btw ja mezz好似都參加左smtm? 無鏡頭
https://www.youtube.com/watch?v=PHFX55_fX_w
XDDDDDDDDDD

咁多人陪佢癲

條友真心好笑咁JaMezz本身冇乜話題性 冇鏡頭都正常 咁多有名嘅Rapper嚟參加
XDDDDDDDDDD

咁多人陪佢癲

條友真心好笑咁JaMezz本身冇乜話題性 冇鏡頭都正常 咁多有名嘅Rapper嚟參加

都係既 不過佢同loco, sik-k首歌我聽左勁多次
MNET 真係好撚9 成日剪預告剪到咁
轉至公海post Heize BB真係好勁

MNET 真係好撚9 成日剪預告剪到咁

所以永遠唔好信Mnet啲預告
小漫依家Up埋SMTM6上去
ONE - '해야해(heyahe)' M/V TEASER SPOT
https://www.youtube.com/watch?v=v8UoignWgZQ
飛已買 no.百七
飛已買 no.百七

我173
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

可能係掛 不過應該都好前架啦17x
講講下點解無左 bully da ba$tard既? 姐係high school rapper果個

有個鏡頭見到佢係觀眾席 應該冇參賽

海選冇觀眾嫁 入得去就係參賽者

好似得diss戰同公演先有觀眾

係架咩 我一路以為側邊個d觀眾黎
咁佢都幾慘 完全冇鏡頭 啫係之後都應該唔會點見到佢

太多人參賽 要安置啲參賽者咪坐側邊叫佢地等
btw見到有個shot似係高等Rapper光頭仔過咗海選

好鍾意佢 明明正式播之前個集有講佢 去到第一集又係冇鏡頭

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
因為佢第一round 入到,佢好似send左佢戴住個條金鍊既相比朋友 屋企人
佢老豆唔知唔洩露得 po 左上ig
之後就比人爆出黎 取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

可能係掛 不過應該都好前架啦17x

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論
講講下點解無左 bully da ba$tard既? 姐係high school rapper果個

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
因為佢第一round 入到,佢好似send左佢戴住個條金鍊既相比朋友 屋企人
好似係5月既事黎
下年再見

你講Bully??

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

你講Bully??定係光頭仔

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

Bully
睇漏左你地講光頭仔
以為你地仲講緊bully

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

Bully
睇漏左你地講光頭仔

咁真係幾慘 因為咁樣而取消資格
btw dickids都幾多人參加smtm 印象中有Bully YoungB Luda 有條女(講HeeSun Lee IG參賽片 佢有份講自己點睇) 同Dickids忙內 仲有個已經退出Dickids嘅前Leader

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

Bully
睇漏左你地講光頭仔

btw dickids都幾多人參加smtm 印象中有Bully YoungB Luda 有條女(講HeeSun Lee IG參賽片 佢有份講自己點睇) 同Dickids忙內 仲有個已經退出Dickids嘅前Leader

仲有圖中其他人
show me the money6 [미방영분 단독공개] 실력파 여성 신예래퍼 3인방(브린, 에이솔, 아토) @1차 예선 170630 EP.1 咁樣播埋出黎 其中一個就係我岩岩講Dickids條女
https://www.youtube.com/watch?v=2cRAz2ECOOw
show me the money6 [미방영분 단독공개] 실력파 여성 신예래퍼 3인방(브린, 에이솔, 아토) @1차 예선 170630 EP.1 咁樣播埋出黎 其中一個就係我岩岩講Dickids條女
https://www.youtube.com/watch?v=2cRAz2ECOOw

短髮女把聲似足Truedy九成九 乜都唔理就咁聽聲 短髮女=Truedy=Tasha

短髮女把聲似足Truedy九成九 乜都唔理就咁聽聲 短髮女=Truedy=Tasha

咁多女入圍,今年仲有冇unpretty rapstar

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

Bully
睇漏左你地講光頭仔

仲有圖中其他人

luda有去咩原來 佢應該過到初選架 1秒鏡頭都冇既

可能冇啦 真係唔太記得 我以為成班都參加佢都有去 不過佢係有參加4同5 記得上季比人剪到佢好柒 連海選都過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞