K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
今次仲少男飯

btw男女比例真係仲極端過幼教

如果有埋JayPark 個比例仲極端

有jaypark既話我隻耳應該真係會聾

一出MomMae真係會殺晒

今次都有mommae 不過係ugly duck唱only
無左jaypark除衫跳舞

MomMae最殺食就係JayPark除衫跳舞
今次仲少男飯

其實冇dok2,jay park, Reddy同paloalto差好遠

冇Paloalto??
今次仲少男飯

其實冇dok2,jay park, Reddy同paloalto差好遠

冇Paloalto??

btw Reddy個樣雖然柒 好似啲變態佬咁 但佢嘅造型真係冇得輸 著衫世界級
今次仲少男飯

冇Paloalto??

btw Reddy個樣雖然柒 好似啲變態佬咁 但佢嘅造型真係冇得輸 著衫世界級

佢勁似猩猩, 重似過金剛, 打破your face your fate既罕見例子
今次仲少男飯

冇Paloalto??

我通常打Reddy會打埋Paloalto

冇Paloalto??

Supreme代言人

冇Paloalto??

Supreme代言人

除咗有首歌叫Supreme 印象中仲有首歌叫Blaze of Glory(Puma其中一對鞋嘅名)

冇Paloalto??

Supreme代言人

除咗有首歌叫Supreme 印象中仲有首歌叫Blaze of Glory(Puma其中一對鞋嘅名)

Preme all day Supreme all day
睇完最新一集smtm
producer公演真係癡撚線
btw雖然本身最鍾意fanxy child 但覺得佢地個組唔夠其他好
睇完最新一集smtm
btw雖然本身最鍾意fanxy child 但覺得佢地個組唔夠其他好

連預告成鳩日播嘅okey dokey都比人剪走咗
JJK so9sad 忘詞要freestyle 不過freestyle真心勁

不過真係勁 全程用freestyle然後贏埋 急才呢d真係好撚癲
睇埋中字 真係覺得待機室六條友係到Different R&B R&B 真係笑死

好撚正 dok2其實真係好鬼好笑 由smtm3開始已經咁覺得
睇完最新一集smtm

最正都係dok2 jaypark同tiger jk bizzy team
Mnet official youtube channel 無左ZICO同DEAN既全程表演?
Mnet official youtube channel 無左ZICO同DEAN既全程表演?

係 唔知點解 上Naver到睇啦
http://m.tv.naver.com/v/1882889
睇完最新一集smtm

最正都係dok2 jaypark同tiger jk bizzy team

賭博Team同Team MFBTY
屌睇完show再睇show me the money真係好撚熱
睇完最新一集smtm

賭博Team同Team MFBTY

Team DD 好似最少支持者
https://www.youtube.com/watch?v=LjiHf-SzGzQ
hi-lite, VMC同JM既大佬feat
睇埋中字 真係覺得待機室六條友係到Different R&B R&B 真係笑死

好撚正 dok2其實真係好鬼好笑 由smtm3開始已經咁覺得

Dok2 成日傻下傻下咁
Luda - I Will Give You All I Got MV
https://www.youtube.com/watch?v=1THtvnJLleA
Luda - I Will Give You All I Got MV
https://www.youtube.com/watch?v=1THtvnJLleA

首歌幾好聽同幾洗腦
有冇人知同個細同1:1條女咩樣?
好慘冇講過佢RAP就唔見左
有冇人知同個細路1:1條女咩名?
好慘冇聽過佢RAP就唔見左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞