K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
NO:EL
尋日係ig po文話會帶好既新歌見大家

佢壓力始終好大
今日係NBA日子~~好想睇
Truedy都pass?

Digili都係啦 rap又唔係特別好 當正自己係老屎忽扮晒款咁

係咪tiger jk pass個個?心諗個beat做乜

係 自己係到打晒飛機仲要串鳩其他一世代

想嘔 JK係咪YDG人設

Digili都係啦 rap又唔係特別好 當正自己係老屎忽扮晒款咁

哇我屌 睇佢個PART睇到好撚尷尬

想嘔 JK係咪YDG人設

YDG當年癲好多

有我老婆同dpr
Mnet個預告又剪到1:1係HashSwan vs Junoflo咁 上季又係呢Round剪到CJamm vs BewhY

我都好記得 個個o曬 諗緊呢2個竟然唔係一齊入決賽 點知

最仆街係剪到有個wide shot係兩個一齊係個台到 cut走兩個嘅對手

但今次有埋片段係兩個一齊拎住部機聽 希望如果係真嘅話Junoflo贏到

Mnet要佢地專登咁做有幾難 要有話題性 Nucksal同CJamm都有dum頸鏈落火坑

咪係 上一集nucksal比人整到好似輸左咁 點知秒住過
Mnet個預告又剪到1:1係HashSwan vs Junoflo咁 上季又係呢Round剪到CJamm vs BewhY

最仆街係剪到有個wide shot係兩個一齊係個台到 cut走兩個嘅對手

但今次有埋片段係兩個一齊拎住部機聽 希望如果係真嘅話Junoflo贏到

Mnet要佢地專登咁做有幾難 要有話題性 Nucksal同CJamm都有dum頸鏈落火坑

唱翻鋤刀好難唔秒過 不過我同Zico一樣期待係新verse 點知用翻同一段
明明係我BB 用緊我BB呢張相做wallpaper
不過啲人講到PENOMECO係人脈HipHop 真係得啖笑

用緊呢張
btw saved
18歲條仔真係好可惜 實力真係好 可惜忘詞 最後是但freestyle幾句真係pass到

https://www.youtube.com/watch?v=RYI_AhBBtrg

呢個真係

成集最可惜真係佢 最後幾秒真係是但up兩三句就過到 但乜都唔rap

用緊呢張
btw saved

一張圖有兩個享受

有我老婆同dpr

真係好嫉妒

唱翻鍘刀好難唔秒過 不過我同Zico一樣期待係新verse 點知用翻同一段

有我老婆同dpr

真係好嫉妒

不過估唔到係室內搞
18歲條仔真係好可惜 實力真係好 可惜忘詞 最後是但freestyle幾句真係pass到

https://www.youtube.com/watch?v=RYI_AhBBtrg

呢個真係

成集最可惜真係佢 最後幾秒真係是但up兩三句就過到 但乜都唔rap

啱呀 可能真係講句多謝阿爸阿媽就pass到

有我老婆同dpr

真係好嫉妒

不過估唔到係室內搞

好想去晒成日

有我老婆同dpr

真係好嫉妒

不過估唔到係室內搞

好想去晒成日

dpr
昨晚播出Mnet《#showmethemoney6#》第2轮预选赛中,Rapper#Digiri#和#罗尚旭#交锋,身为评委的#Tiger JK#选择了表现有些差强人意的Digiri,淘汰罗尚旭,并在节目中坦言:“我实在是选不出来,这么选择可能会引起争议,如果(Digiri)第3轮表现不好肯定会被淘汰的。”节目播出后韩国网友对罗尚旭的淘汰表示惋惜,并指责Tiger JK评审时未免太注重人脉关系。今日Tiger JK在官方INS上公开道歉:“SMTM第2期的争议和各位的谴责百分百正确。不熟悉电视节目的我做出的判断连累节目组和参赛选手挨骂,真心感到抱歉。在录制节目时我的态度不够客观,只是按照自己的心去选择。这次的事情让我深深反省是否有资格担任这个节目的制作人,感谢各位的指点,请继续鞭策我,引导我走上正确的道路。”
昨晚播出Mnet《#showmethemoney6#》第2轮预选赛中,Rapper#Digiri#和#罗尚旭#交锋,身为评委的#Tiger JK#选择了表现有些差强人意的Digiri,淘汰罗尚旭,并在节目中坦言:“我实在是选不出来,这么选择可能会引起争议,如果(Digiri)第3轮表现不好肯定会被淘汰的。”节目播出后韩国网友对罗尚旭的淘汰表示惋惜,并指责Tiger JK评审时未免太注重人脉关系。今日Tiger JK在官方INS上公开道歉:“SMTM第2期的争议和各位的谴责百分百正确。不熟悉电视节目的我做出的判断连累节目组和参赛选手挨骂,真心感到抱歉。在录制节目时我的态度不够客观,只是按照自己的心去选择。这次的事情让我深深反省是否有资格担任这个节目的制作人,感谢各位的指点,请继续鞭策我,引导我走上正确的道路。”

其實成段嘢講到係羅尚旭同Digili 1:1咁

聽頭2句之後就好想繼續再聽落去

聽得出段Verse真係為咗呢輪寫嘅 好可惜 Potential真係好打

哇我屌 睇佢個PART睇到好撚尷尬

咁都比佢pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞