K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
原來預告嘅Ignito係咁
今集做到幾點?
DoubleK真係.....

NO:EL忘詞忘到咁 一開頭真係好好
真係好多人死係忘詞到
NO:EL忘詞忘到咁 一開頭真係好好

韓網民又要繼續屌佢
zico好想比機會no:el
預告影Sleepy Dum頸鏈入火坑姐係九成九會過第二輪

真係好可惜 頭幾句真係好好

真係好可惜 頭幾句真係好好

本身仲有30秒 但佢已經
幼齒 cube 練習生
Truedy都pass?

Digili都係啦 rap又唔係特別好 當正自己係老屎忽扮晒款咁
Mnet個預告又剪到1:1係HashSwan vs Junoflo咁 上季又係呢Round剪到CJamm vs BewhY
Mnet個預告又剪到1:1係HashSwan vs Junoflo咁 上季又係呢Round剪到CJamm vs BewhY

我都好記得 個個o曬 諗緊呢2個竟然唔係一齊入決賽 點知

最仆街係剪到有個wide shot係兩個一齊係個台到 cut走兩個嘅對手
18歲條仔真係好可惜 實力真係好 可惜忘詞 最後是但freestyle幾句真係pass到

https://www.youtube.com/watch?v=RYI_AhBBtrg

呢個真係

最仆街係剪到有個wide shot係兩個一齊係個台到 cut走兩個嘅對手

但今次有埋片段係兩個一齊拎住部機聽 希望如果係真嘅話Junoflo贏到

但今次有埋片段係兩個一齊拎住部機聽 希望如果係真嘅話Junoflo贏到

Mnet要佢地專登咁做有幾難 要有話題性 Nucksal同CJamm都有dum頸鏈落火坑

Digili都係啦 rap又唔係特別好 當正自己係老屎忽扮晒款咁

係咪tiger jk pass個個?心諗個beat做乜

係咪tiger jk pass個個?心諗個beat做乜

係 自己係到打晒飛機仲要串鳩其他一世代
點解今年無鄭尚洙

佢好似有參加 之前睇參賽List都有佢份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞