K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

好鍾意佢 明明正式播之前個集有講佢 去到第一集又係冇鏡頭

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
因為佢第一round 入到,佢好似send左佢戴住個條金鍊既相比朋友 屋企人
佢老豆唔知唔洩露得 po 左上ig
之後就比人爆出黎 取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

你講Bully??定係光頭仔

Bully
睇漏左你地講光頭仔
以為你地仲講緊bully

咁真係幾慘 因為咁樣而取消資格
btw dickids都幾多人參加smtm 印象中有Bully YoungB Luda 有條女(講HeeSun Lee IG參賽片 佢有份講自己點睇) 同Dickids忙內 仲有個已經退出Dickids嘅前Leader

仲有圖中其他人

luda有去咩原來 佢應該過到初選架 1秒鏡頭都冇既

可能冇啦 真係唔太記得 我以為成班都參加佢都有去 不過佢係有參加4同5 記得上季比人剪到佢好柒 連海選都過唔到

不過記得有見過啲相係佢染咗個新頭去參加 今季smtm海選出面影
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

可能係掛 不過應該都好前架啦17x

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

好鍾意佢 明明正式播之前個集有講佢 去到第一集又係冇鏡頭

我都幾鍾意佢
第一集得一秒鏡頭
原來佢比人取消左資格
因為佢第一round 入到,佢好似send左佢戴住個條金鍊既相比朋友 屋企人
佢老豆唔知唔洩露得 po 左上ig
之後就比人爆出黎 取消左資格
好似係5月既事黎
下年再見

你講Bully??定係光頭仔

Bully
睇漏左你地講光頭仔
以為你地仲講緊bully

咁真係幾慘 因為咁樣而取消資格
btw dickids都幾多人參加smtm 印象中有Bully YoungB Luda 有條女(講HeeSun Lee IG參賽片 佢有份講自己點睇) 同Dickids忙內 仲有個已經退出Dickids嘅前Leader

仲有圖中其他人

luda有去咩原來 佢應該過到初選架 1秒鏡頭都冇既

其實幾鍾意luda d flow好特別
high school rapper成日影佢d表情好好笑
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位
到依家坐位都仲有得賣 明明得好少坐位 等我仲係到坐位會唔會比人秒哂
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位
到依家坐位都仲有得賣 明明得好少坐位 等我仲係到坐位會唔會比人秒哂

晏就見到坐位有個section賣晒 我都想去 但嗰晚要做嘅嘢真係改唔到
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位

大部份人買左企掛 不過坐位而家都係得返最後個3-4 sections
不過企280分鐘都應該累死
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位

大部份人買左企掛 不過坐位而家都係得返最後個3-4 sections

5個鐘仲要逼
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位

接近5個鐘仲要逼
飛已買 no.百七

我173

171,172
前百幾應該俾晒大陸?

好似冇乜人睇咁既
以為會有熱烈討論

以為好多巴打都會買飛

我買左坐位

接近5個鐘仲要逼

手機陣
onesun句let me do it again好好笑

Say ho ho

Say ho ho

佢上季60秒個段好洗腦 我有時口upup都up咗佢嗰段歌詞嘅幾句 雞垃姑

Say ho ho

佢上季60秒個段好洗腦 我有時口upup都up咗佢嗰段歌詞嘅幾句 雞垃姑(普通話讀音)

呢條女咩人黎

唔知 可能未來ur4又有佢
岩岩上網見到有啲人話橙衫有碼佬似係Hangzoo(RhythmPower剩低嗰個 4個陣過唔到海選嗰個人)
show me the money6 [미방영분 단독공개] 실력파 여성 신예래퍼 3인방(브린, 에이솔, 아토) @1차 예선 170630 EP.1 咁樣播埋出黎 其中一個就係我岩岩講Dickids條女
https://www.youtube.com/watch?v=2cRAz2ECOOw

短髮女把聲似足Truedy九成九 乜都唔理就咁聽聲 短髮女=Truedy=Tasha

咁多女入圍,今年仲有冇unpretty rapstar

呢樣真係唔知 不過有嘅 應該又會見到啲係Smtm6出現過嘅
岩岩上網見到有啲人話橙衫有碼佬似係Hangzoo(RhythmPower剩低嗰個 4個陣過唔到海選嗰個人)

但佢無同boi b 地球人一齊排隊?
show me the money6 [미방영분 단독공개] 실력파 여성 신예래퍼 3인방(브린, 에이솔, 아토) @1차 예선 170630 EP.1 咁樣播埋出黎 其中一個就係我岩岩講Dickids條女
https://www.youtube.com/watch?v=2cRAz2ECOOw

短髮女把聲似足Truedy九成九 乜都唔理就咁聽聲 短髮女=Truedy=Tasha

kasper

係囉 正常會一齊行

係囉 正常會一齊行

咁就唔知啦 懶驚喜掛
橙衫有碼佬把聲同埋講到話係嚟復仇 真係有啲似Hangzoo

kasper

辣殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞