K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Punchnello同之前No:el個Type好似
Punchnello竟然會讓幾句比myunDo 好大方

因為夠贏
Myundo冇smtm4啲flow咁正
又要留最後先公佈...好煩..
笑出聲...話似打機果D人? (GTA?)~
Punchnello竟然會讓幾句比myunDo 好大方

因為夠贏
Myundo冇smtm4啲flow咁正

係5
Dok2笑到仆街 跳舞
好撚好笑
B站個直播好日都唔卡 係今日先卡
B站個直播好日都唔卡 係今日先卡

仲以為係我問題
JJK so9sad 忘詞要freestyle 不過freestyle真心勁
JJK: freestyle嗎?
JJK: freestyle嗎?

有freestyle嗎?
Olltii so9sad 實力差距太大 難得有鏡頭都比人剪咗咁多
都估到Punchnello vs myunDo係同分
Myundo以和為貴
Punchnello做乜咁傻仔 唔袋定多啲verse

剩係袋一段verse係袋點得嫁

剩係袋一段verse係袋點得嫁

佢阿媽入廠
剩低某啲又另一日放Youtube播 估唔到連預告有嘅YoungB都唔播 Kasper都過到1:1
Gaeko嘅delivery真係世界級
Hangzoo著CJ E&M嘅Hoodie WTF
睇到起雞皮.
睇到起雞皮.

好似b站啲留言咁講 好似大型邪教現場 特別係TigerJK首Monster一出嚟真係殺晒
睇到起雞皮.

好似b站啲留言咁講 好似大型邪教現場 特別係TigerJK首Monster一出嚟真係殺晒

快啲出完整版
睇到起雞皮.

現場一定勁正.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞