K-HipHop討論區(2)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
唔播double k, 唔播nucksal, 唔播hash swan, 唔播hanhae, 唔播myundo, 唔播olltii

走去播p-type vs digiri

DoubleK,Hanhae,myunDo, Olltii,Punchnello同HashSwan 60秒會係17/7放上Naver同Youtube到
不過Kasper都入到1:1呢個真係
屌!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我個penomeco bb呀 無敗者復活戰我唔撚睇啦
Penomeco

輕敵

我又唔覺得係輕敵嘅 始終個個都對Asol冇期待 但一開口就吸引到人 仲要表現得好 Asol個反轉太大

penomeco啲Flow 好Fanxy child
其他製作人係咪唔岩心水

可能見到勁少數女rapper做得好掛
今集真係好精彩 場場都睇得好開心又無乜野尷尬既場面(忘詞)
不過好多鍾意既rapper都比人foul左好撚sad boi b,penomeco, ignito唔好走呀
今集真係好精彩 場場都睇得好開心又無乜野尷尬既場面(忘詞)
不過好多鍾意既rapper都比人foul左好撚sad boi b,penomeco, ignito唔好走呀

BlackNine真係黑馬 佢啲rap好入耳
不過Kasper都入到1:1呢個真係

又走多個唔應該咁快淘汰既人
屌 張繼聰好似tiger jk

真係冇辦法 呢場好似上年Junoflo vs HashSwan咁 個個對HashSwan冇期待 一見佢發揮得好 覺得係好大反轉就簡HashSwan

真係冇辦法 呢場好似上年Junoflo vs HashSwan咁 個個對HashSwan冇期待 一見佢發揮得好 覺得係好大反轉就簡HashSwan

所以就算你rap得勁都冇用,冇進步冇驚喜d producer都唔會揀
今集痴撚線 全部都好精采 冇一pair失手
禹元宰真心正 我已經變咗佢fans
雖然2個都好勁 但真心想睇禹元宰多d

一個係完成型 一個就可塑性高 而且Ignito嘅delivery唔算太好

一個係完成型 一個就可塑性高 而且Ignito嘅delivery唔算太好

下個禮拜另一個Big Match myunDo vs Punchnello 雖然預告影到咁
btw 唔知YoungB會唔會對光頭仔呢

下個禮拜另一個Big Match myunDo vs Punchnello 雖然預告影到咁
btw 唔知YoungB會唔會對光頭仔呢

預告一丁點可信性都冇 說好的junoflo hashswan

其實唔明下集係點入隊 Random Cypher之後會點
BBQ三兄弟嘅二哥上咗今集認哥 頂咗永哲個空缺
留名
禹元宰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞