[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(27) TENNOCON 2022

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
已經無用把ogris成個月
ogris唔係打arbitration 都唔會拎
arbitrations應該冇打成2年
唔洗刷kuva咩
冇刷幾年
淨係sortie出嗰6000同電台換都夠過世
唔賭邊有endgame體驗
endgame除左兩個open world, SP endless mission 外就係
Trade, Fashion frame同farm kuva
呢隻驚既樂趣對我嚟講就係打劫小學雞d白金
新手宜家興咩穩定/快賺白金方法?
有黃booster打Steel Path Survival用Octavia掛機輕鬆啲又可以刷埋Relic
revenant p出咗冇幾耐
就算新手淨係刷堆relic嚟賣唔大咬都夠你過埋2022
仲要今次一粒axi都冇
我就係比人打劫果個
琴日睇完youtube 講返warframe, 手痕又down 返黎玩下主線拎埋隻umbra 先

封測帳號,好回味以前係咁轉區trade 賺銀幣
咁睇你都棄左好耐
以前初初出紫卡狂刷赤毒洗卡做奸商 買買賣賣賺左5萬幾白金 到依家都未洗完
又冇tauforged 呀屌你老母
你有咩需要
依家淨低每日online 拎一拎野同埋打粒石 無其他野做 啲白金買skin 同埋收下紫卡玩具
我等下一套prime 出嚟再直接買上一套prime 反正無乜新意新玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞