[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(27) TENNOCON 2022

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔緊要我求其搵個氏族入先
記得好似有啲武器藍圖要入氏族先可以買
我地有睇既
但應該冇乜新手入坑喇
辛苦巴打
我個fd幾癲 佢玩咗2個星期已經段位12
仲沉迷過我佢話切菜game啱佢玩
多數都係用嚟推段位
唔係話咁重要
最主要都係架railjack同交易用
揀啲快既map會比較好
刷特技都得,但手指會易攰,第一次升就唔建議咁,玩熟啲先

btw建議買/趁有exp加成先升唔同升角/武器,k drive冇exp boost既話真係巨痛苦
有睇晒 好鍾意用Nekros
但啲mod好難拎 有幾張mod要入集團打夠分先有
重點係我入錯集團 又唔想重新入過打分
暫時用開最新嗰隻甲
呢隻驚真係好睇人
nekros農嘢係一流
冇mod就紙皮一張
有冇得同fd交易?假設2個都唔同氏族
可以
冇氏族其實都交易得
不過要去Maroo's Bazaar
多數都係用嚟推段位
唔係話咁重要
最主要都係架railjack同交易用
有冇得同fd交易?假設2個都唔同氏族
事關佢用開嘅甲喺我個集團先有mod
我想用嘅Nekors mod佢個集團先有mod
你同個fd分開既話d嘢就會快齊d
呢隻驚開頭係好考人耐性同點樣multitasking
慢慢研究就會易上手
呢啲揾我地送比你啦
我同佢就係咁諗 分開2邊集團打
有咩需要就交易
但嗰陣無考慮到點樣喺warframe交易
Btw thx 爸打
農驚嚟過程最重要
咁又唔好 無功不受祿
加上我同我fd等緊隻game 下年頭出烏龍
見無聊搵隻game玩住先
Btw 多謝你先爸打
農驚先正 成班輕輕鬆鬆吹住水 無壓力打機
雖然每晚玩得個幾2個鐘
但已經好開心
你唔介意既話我都仲有個fd可以同埋你2個一齊組隊打都冇問題
無所謂
係你fd唔好介意我哋每晚玩得個幾鐘offline就ok
佢都係差唔多
加咗你好友了
聽晚收工加準備瞓
Shield gating通常都用Augur Mod開技回盾
加埋Rolling guard,一爆就碌,碌完無敵時間回返個盾唔死

用Decay Dragon key減盾上限可以易啲有overshield,爆盾嗰陣無敵時間長啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞