[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(27) TENNOCON 2022

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
endo賣得㗎咩
唔上網揾都唔知內融核心係endo sor9
估佢係咪講緊塑像/廢洗紫
玩咗5年,都未見過傳說核心
真係傳說嚟
今年暫時中過2張
咁農法賣塑像可能仲快
咁有效率但係又要問endo賣幾錢都真係幾funny
請問仲有冇人有family plan 有位join
咁你加油努力唔阻你發達
JJC啫係咩
關鍵字加個warframe就出到喇
Arena掛

又W又JJC
原來係普通話讀音縮寫,唔google完全get唔到
一見到bilibili連去get既意慾都冇
4年前玩PC版 玩左半年左右
最近屎忽痕玩返 可惜電腦壞左+Steam ac懷疑俾人hack
索性轉會玩ps版...
想請教吓,係咪主要開曬星球地圖先?
同埋琴晚隻Excalibur升到30Lv
想轉甲升 但又未刷到其他圖...
記得以前第二隻甲係Rhino,同埋見到po頭推介呢隻
想知係咪仲係刷金星Fossa刺殺就出到Rhino圖? thx
正確
不過rhino只係for開完技難死d咁解
未齊mod既情況下都係冇咩太大既分別
入clan度R套wukong嚟玩會好d
不過wukong就嚟nerf所以都係睇定d
Thx Ching
今晚返去睇吓點加入氏族先
太耐無玩唔太記得
Btw 主副武加攻嘅mod係瑕疵 要刷咩地圓先有正常?
開始唔夠力打怪 暫時開到火衛一
你PS就好簡單
留低你個PSN我就可以加你入氏族(大部份鬼佬)
mod就其實打多d隻驚就會跌,唔駛話特別走去刷
你係PS, PC雙修定淨係玩PS ?
ps only
pc嗰邊都係靠#1嗰幾位巴打負責收人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞