[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(27) TENNOCON 2022

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

最緊要玩得開心
你個ser係北美定歐洲?
淨係話交易區勁少人呢樣嘢已經可以唔駛理佢喇
基本上你唔用filter過濾個交易頻係完全睇唔切
頻道唔關ser事,係關語言事

Ser係影響平時組隊係咩人

利申:北美ser 英文語言
交易頻一定要set filter key word

我之前收ducats係頻道一開聲即刻有4,5個pm我
想搵人打veil,但完全無人join
太多啦,不能盡錄,唔關bug事
即係例如間唔中手痕想刷下火衛二大坑啲mod賺下錢咁,鬼佬ser撚幫到你咩

分分鐘等左幾粒鐘都冇人,然後終於有人pm你嗰陣,只係想問呢個大坑係咩黎
機械人mod都冇出嗰時咁值錢喇
自己random合mod可能賺得仲多
起碼修復都仲穩定60有交易既,狂暴化都30;其實就唔係好缺p,但難得手痕想刷,又咁有map嗰陣就自然心郁郁想玩下

再者random合mod呢樣真係得啖笑玩左咁多年,要我票選十大最冇尻用功能既話,呢個一定上硬榜
㩒幾個掣就有p收又真係幾冇鳩用呢個功能
個期望值低到咁你expect轉到啲咩賺得多
有stance有空戰mod已經有收入喇
未出蜘蛛前啲空戰屬性就真係貴既,宜家就得啖笑啦,頂盡10-15p
stance咪又係又平均5-10p,同埋正常打關都一堆,稍為似樣啲既得royal同刀鋒彈舞,仲要都係唔算肥

新手去玩4合一係合理既,又可以順便補下mod,但宜家仲叫我去㩒呢啲制就真係狗也不了起碼打個大水坑都叫係順便賺少少遊戲過程
都係既
無謂玩爛個市場
少d人爭都係好事嚟
都係嗰句呢隻驚農白金太多方法
或者我拎賭錢比喻再補充多句,賺10次6蚊同賺一次60蚊結果論係一樣,但明顯我係覺得後者爽多啲最後賺幾多落到袋其實我唔太care,最重要係爽唔爽

同埋正正常常一個鐘大水坑都穩定袋到2張修復(120以上);呢個轉換應該未必做到,仲要食你巨量交易次數
大家爽到咪得囉
最後賺幾多落到袋其實我唔太care
arcwing Elytron招Afterburner點解用唔到
改左?
冇用過答你唔到
點為之用唔到?
Bugs
As a Client, weapons may not detonate the fuel clouds. Using Bloomer, however, will correctly detonate the clouds.
As Host, the Core Vent fuel trail is visible. But once the fuel trail gets ignited, the burning clouds visually disappear for the Host, but still deal damage.

原來有bug
lm
點解veil咁唔受歡迎,次次都無街場
明明太空戰係幾好玩,嗰獎勵又唔失禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞