Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
用過唔會想用返普通手掣
難d
M$ showcase淨係放一年內會出嘅game都引到唔少人, 過多排放d 下年年尾出嘅game片又可以引多批

下年M$ 成功收購Activision Blizzard仲難買
收到部s 即刻買隻elden ring玩下先
我買咗F1來玩。本身諗住買埋witcher3不過都係遲啲先買(本身pc同ps4都有)
不過我用xbox app發覺有時search唔到想搵的game, 但係主機上搵又搵到,都唔知係我set錯什麼定點。
Elden ring最新個update 令到loading time好快
用左半年係玩Elden ring 果排RB 比我㩒到要大力先有反應, 之後開黎清潔下又正常返
想問下xbox買左翻黎 洗唔洗好似ps5咁 仲要上網登記保養架?
其實可唔可以 1個xbox 同 1個pc 咁夾
你 XGPU 想係 PC/XBOX/CLOUD 邊度玩都得
QC 差 , 同好唔好用 , 唔係等號
無 SET 錯
搵 GAME 都係開機搵方便
俾D 信心講
肯定今年唔會有機會
唔駛 , 佢跟 ACCOUNT 保
玩 ER
加埋 VRR 電視先掂
前排先話係小眾 GAME 嚟呀
唔聽書
期待7月頭game pass名單

科佳認住我 , 唔好推我落街
竟然係早買平幾舊
賣咗兩隻
好撚癲
https://www.fortress.com.hk/zt/product/xbox-series-wireless-controller-black/p/BP_12094032
誠哥寫有好多間舖有黑色手掣現貨
有買襯手
依家邊到買最抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞