Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
官網食骨冇計,但單買隻掣真心唔抵,成千蚊都可以咁差
可以。
唔該巴打

提提大家,$10升級明天最後
你呢句有啲誤導
應該話$10三個月xgpu聽日最後
Chinese kung flu呃鬼佬
其實xgp pc正價都係$29一個月
點解仲要用gold刷上ultimate三年?
定係我get錯?
你得PC的確可以就咁訂pc game pass嘅
但唔係個個都有pc / 勁嘅pc
得主機咁一定係上ultimate
同埋用gold上ultimate同就咁買pc game pass價錢又差唔多
你 get 錯
https://lihkg.com/thread/3058330/page/1
開定新 Post , 差唔多爆
個reward system 其實係點,做任務有獎?
YES , 做指定任務有分
1170 分換到 $10 Credit 買 game/dlc 用

我前兩日換咗 $60 蚊買 Fall Guys DLC
實際只係俾咗兩蚊
喺邊度見到d 任務?
2000Fun X 機 + 12 個月 $5999
https://www.openshop.com.hk/product_14084.html

加價加咗成千銀
https://rewards.microsoft.com/
同埋開機入 Reward 果頁
1199 我蝕都係蝕時間成本
好彩早2日有MON住買左部5999+2年
2000FUN 就好似你個名咁
仲以為出完5就收左皮
講真玩完 4 , 都覺得呢隻野算吧啦
ultimate除左console仲有cloud,不過香港冇,所以唔打算買xbox既話的確係香港pc game pass都夠用
有埋xbox既話就會玩到d xbox game pass先有既game同埋gold既free monthly / weekend game
係唔係呢排都冇機會正價買到 Xbox X
要買就要食骨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞