Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
原裝掣難講 , 如果壞又冇掣 , elite2 係一個選擇 , 實買到
我係 Marketing 都唔擺重貨係香港
xbox喺東亞過往賣出量
白痴先會分貨俾呢邊
xboxHK fuckbook page都冇藍tick認證
成手好牌 HK marketing 都唔識打直接半放棄
可能 XboxHK 覺得自已做得好好
https://www.facebook.com/100058257723474/videos/1374070826395309
前排有個港女開直播 FH5 , 想問下在座有邊個知
洗乜打
本身係0 對家自爆
乜都唔洗做 自動變1
換轉係你 你做唔做丫?

要搞都落重火力搞日本啦
擺多D 貨係架仔仲好
你睇下 LOGON 拎機有幾巨貨
thx大大
其實學吓台X個facebook咪好

直接抽水唔洗俾面playstation

呢個年代係要夠搶口先搏到人支持㗎嘛
淨係GAME PASS 都殺哂
話之佢任買
利申JOIN 左PS PLUS 差唔多6年
我夠晒搶口

XBOX 覺得自已做得好好架
我講真架

xbox HK marketing衰在連基本野都做唔到呢
冇咩promote呀updates news呀,下下都要去台灣到睇
唔知 XBOXHK 跟嘅人係咩年紀啦
同時代脫咗節好耐

Social Media 點玩都唔識
明明呢排gp個堆新game咁多好野
都唔見佢出多幾個post
見到hktvmall有手制賣啦

坦白講 香港好做過台灣
市場成熟 GDP高 game有日英基本就搞掂

台仔玩瑪車街霸都要有中文
無中文唔買
新game大作又成日嫌貴
多謝巴打 買到
罪大今期似乎谷左一大批貨比黎
MS 真係唔 care 港台客
S機長期有貨架
輸到阿媽都認得仲唔拿拿淋推一批出黎頂一頂咩
XBOX就冇得講架啦, 佢想穩住北美同歐洲都好正常.
想問elite係咪真係咁大問題?
隻手製壞RB出面冇貨諗住買隻elite又驚秒壞
定其實都係撞手神平又有平算thanks
唔好買 elite2
塊pcb原廠有問題 拎去整都無用
要自己mod先搞掂
利申:已中伏
https://youtu.be/O8S_jSlhTQg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞