Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
入咗金會員升ultimate 先
之後過每4個月入一張3個月
開自動續期應該會送1個月
對,無限次
最緊要係每次都取消自動續會先,
先好再入下一張。
呢幾日個reward都bug bug哋
做完成就要隔勁耐先攞到50點
佢reward weekly mission 中 50次 bing search 先煩
次次都唔撚count我要搞一大輪先得
呢個係煩,但有得解
用電腦唔得就用電話,都唔得就清清佢bing嗰個搜尋記錄再試多數都得
但今次每日reward無得解只可以等
你果6個月係 xgpu 嚟
手機 edge 一定work
屌我連續3日拎唔到
蝕die
我今日都攞唔到,太遲先解到成就
幾時先有手掣可以買
等咗兩個月
用amp, 出到atmos無delay
c1 都有事
好似c2 先正常
ori好似xss 本身就出4k
準備入手SERIES S,但估唔到原來手制咁難買,仲諗住買多個同老婆玩,有冇咩代用制推介住,或者連唔連到PS4手制用住先?
等緊 , 掃佢老母
師兄我都係買呢S+半年會員,依家等緊佢送貨。我諗住玩耐啲先再續Game pass.
Ps:其game pass有冇得一次買一年,定係只可以3個月3個月咁續,因為我一定會唔記得續豹
完 XGPU 後
你再買一年金 +79 , 就可以升級一年 XGPU
https://www.youtube.com/watch?v=AJYsA1jXf60&list=PL0il2l-B_WwadxfTkK3-NLoYNcQEHdBGO
Story Of Xbox
非常出色的記錄片 , 6 集完全冇打過 J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞