Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
呢間廠同MS關係咁好,好多game都入咗XGP,睇定d先買啦!唔係到時買咗先知會入XGP就揼晒地啦!
但如果真係鍾意都可以買嚟當支持間廠
我指 6/30 呢樣
想問下Microsoft store自取大概要等幾多日?
我指 6/30 呢樣
尋日整
佢有 x機?
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=232874

Xbox Game Pass 新會員限時優惠 只要 30 元即可暢玩整個夏季

不只是令人興奮的全新陣容,微軟 Xbox 也針對新會員推出 2022 年限時夏日優惠。原本首月優惠新台幣 30 元的 Xbox Game Pass Ultimate 及 PC Game Pass 方案,新會員即日起至 6 月 30 日於期間內加入訂閱服務,前 3 個月只需花 30 元即可在 Xbox 主機及 PC 享受上百款高品質遊戲!炎炎夏日不妨花上一杯飲料錢,趁著暑假隨心所欲解鎖口袋名單,詳請請見 Xbox Game Pass 訂閱頁面。

想搵個香港source都難過乜咁
NTD 30 = HKD 10
唔好指望 XBOXHK 做野
讚,我今晚返去整先
尋日執個位出黎都執到好夜,機都未開過
冇啊,係平平地買部S玩
我都係佢到買, 早你幾日
唔該晒 我就係香港xbox搵極都搵唔到
想問剩係玩PC,係咪買game pass for PC就得,唔使升上ultimate?
早買早享受,遲買仲要貴幾舊
好X嗰間上星期仲買緊52XX, 尋日去睇59XX
多得SHOWCASE 刺激銷量 賣埋今水, 下水應該要上6字頭先有機了
的確係, PC game pass 只係$29一個月。 我都係得PC但都join左ultimate因為用金會員升級法圍返平過$29
官網買平行貨咁多仲要免運費
香港收乜野稅會貴咁多
呢個真,聽聞上作銷量唔多好
同埋就算入最快都應該要過一年半載
同只加不減機制一樣
運作十分良好
唔想再拖落去,見到部PS5就火到滾
啱啱register 部機但warranty 唔足一年,想問喺邊到搵到CS,喺官網㩒極都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞