Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
現時 Game Pass 推薦遊戲 (不分先後)

A Plague Tale
Assassin's Creed: Origin
Disc Room
Fallout 4
Fifa22
Forza Horizon 4/5
Gears Of War 4/5
Hades
Halo Infinite
Nobody Save The World
Octopath Traveler 歧路旅人
Ori and the Blind Forest 重點
Ori and the Will of the Wisps 重點
Outer Wilds

Psychonauts 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
TUNIC
New Super Lucky's Tale
The Artful Escape
Two Point Hospital@PC
Sniper Elite 5
Unertale
Weird West
人中之龍7 光與闇的去向
勇者鬥惡龍®XI S 尋覓逝去的時光 DQ 11s
勇者鬥惡龍 創世小玩家2
雙人成行
天外世界
百英雄傳: Rising
緋紅結繫
《漫威星際異攻隊》
《侏羅紀世界:進化 2》
忍者龜
多個零都係咁送
係囉,
所以其實唔全部係 "全球供應鏈、晶片短缺,本身都產出唔多,供應都唔夠,加骨提高門檻,未解決到產能不足嘅問題下無骨只會令需求會更大更加供不應求"
而係香港MS由炒gpu/炒ps5/炒ringfit....etc見倒 "香港high end gamer肯比錢", 賺埋一份者
官網一次返得廿隻
唔 SET 高門檻 , 分得俾邊個
外國人可以 天真嬌 正價 冇骨入 X
香港人留係香港只能萬物食炒食骨
佢有良心唔一次過食3年骨 , 算俾面
Game 有咩雙人遊戲同囡囡玩正呀
Game pass*
應該無
雙人成行
未買到xbox,個手掣係換電芯唔係叉電?
XSX跟兩年pass真係無咩野,除非你玩三年唔玩姐,否則點都會用到
可以買叉電
電芯,三洋牌充電夠你玩十幾個鐘
可以入電芯,可以用專用叉電
可以俾180蚊買佢個鋰電池set話可以用30個鐘
https://www.xbox.com/zh-HK/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit

只不過$180嘅不如買ikea嗰隻充電池
$69.9 一pack四粒2450mAh,連埋電池叉座$54.9先130有找,仲可以有錢食餐飯
兩粒用兩粒叉,夠哂啦
玩左了 好似唔多game雙人玩
斷貨呀
講開出門口唔記得叉電
忍者龜
其實唔多
最多係 Switch
Xbox一人一部 就好多野玩
2450 唔係返左貨咩
間間都成千幾件喎
買唔撚到手制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞