Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
幾時有無骨X架 等到公佈gtx40x0 就放棄了

Microsoft你地聽住 呢個結果係你地選擇的....
4系應該今年講
你而家即刻放棄唔駛諗都得了
唔係以為出40X0就唔洗食炒掛
大半年前食一年game pass已經玩到爽歪歪
係咪即係香港地區無
可能佢有方法 MRP 買卡
唔駛理港唔港區
你撳入去 dl 就有
thx
新野炒價 vs 呢堆骨 好似差唔多
或者我未明隻elite正在乜野
如果你join PC game pass既話你已經係Microsoft既人了

利申: 上星期買左xbox game pass, 未有機. 玩PC一樣開心, 多game到癲, 等有正價X先買都未遲
真係都幾難由上年食一年pass到今年要食2年pass,而家有d仲要再食多隻game[sosad大貨應該供哂去歐美
唔食骨咪無得玩
少骨當贏
佢砌得4系 玩PC game pass咪算囉
一嚟價錢問題
二嚟3系功耗已經咁嘅樣,有消息話4系仲癲好多
full load打機真係唔敢想像會幾食電幾熱
有冇巴打買過旋轉既game pass, 有冇伏?
無買過 答你唔到
特別平嘅話 建議你唔好買
如果係失卡買嘅 MS查到會cancel 個game pass 唔知會唔會ban a/c

老任之前ban曬啲a/c係入過淘寶用失卡出嘅prepaid code
特別平個種應該係佢去淘寶買完比你
等完 XGPU 再用升級大法仲好
要買就去土耳其store買啦
除番開 29 / 31 一個月其實
一餐金拱門
拿 , 4060 最多 3070 級數
但估計 4K up
冇咩事我返出去繼續玩 game pass 喇

by 希老闆
版友斯羅
見字 tg 我 , 搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞