Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Bethesda Showcase(25)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
GAME PASS
TOTAL WAR 三國都有,癲左
手製去邊買好
AI 冇入game pass
買 , 往死裡買
要買就買steam版
Or等下discount先 玩住monhunt先
舊作有入仲以為新作會DAY1入
Same
點先可以買到xbox x
我夠想ms出部‘xbox pc’ 可以一件hardware 就有哂 ‘’量產既平‘’ , ‘’pc既mod‘’, 玩哂xbox 同 pc exclusive ...etc 咯
香港行貨豪華套裝--$6999,包:
1) 額外XBox Series X 無線手掣
2) XBox One 立體聲耳機 (黑色)
3) XBox Series X (AAA 級神秘大作) x 1
4) XBox One 遊戲 (AAA 級神秘大作) x 1
5) XBox360 遊戲 (AAA 級神秘大作) x 2
6) XBox Game Pass Ultimate (3 個月) x 1

係唔係痴左線
呢個搶錢
旺電有個 5999 包兩年 , 可以衝
https://www.ign.com/articles/xbox-controller-shortage-supply-disruption
Microsoft Confirms Xbox Controller Shortages

當手掣都話會缺貨嘅時候
唔好諗咩野正價 3880 冇骨入 X 咁天真嬌
請問買咗機返嚟,保養要唔要登記果啲㗎?
(我喺微軟官網買的)
其實係囉全球供應鏈、晶片短缺,本身都產出唔多,供應都唔夠,加骨提高門檻,未解決到產能不足嘅問題下無骨只會令需求會更大更加供不應求
當然唔支持要炒價,食骨就真係無計了
要上XBOX 網註冊, 綁番自己個XBOX賬號
其實定價無上調巳經好良心啦, 3880 巳經係年幾兩年前既定價, 近2年物價運費升得幾咁緊要
我平時食開果間舖
話來貨價呢個月升咗一倍
食飯都貴咗 10%
你地快d出部‘xbox pc’, ok?
X 機一開就綁到
不過保養期唔夠一年就要拎單搵 CS
過幾日是咪有極少量 X 機賣
$6235 吧
你冇睇 Showcase
互動戲劇式遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞