[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咁會係連登阿狗發癲啫,唔睇好達sir keep 到
但干地執執下係爭冠料
下季水貨走硬,望就望阿狗繼續冇前4咁就可以買saka
Model都係今季完約 點解佢咩都冇
剩係見到個camera keeper都唔開胃
干地頂多教到2/3年,好快就走架啦
比阿狗儲到班young core+炒达換勁教頭既話都唔可以睇少
佢地trust the process, 有前4更加唔會抄達啦
佢地而家有前4係留低啲Young core,去到兩三年Young core收成期就會炒达架啦
兒子 Kane 古老石
三個真心勁
季尾可以贏到光頭佬淨係得呢隊
Nunez 最驚係傷患
16 歲斷ACL
上年五月又斷多次

呢個紀錄我只會諗起糟糕
明明好後生
已經變到老人咁
West Ham都差d 啦
根本打到季尾利鏝都謝哂
嘩屌
可能過唔到體測
咁都兩三年後既事,利維肯駛錢既干地今年就黎料
巧驚干地
熱有冇前4為左干地都會肯洗錢所以對佢地入前4只係吸引力大左+洗既錢多左
下面果張似o靚坤
🚨 OFFICIAL: Liverpool have announced the departure of Lorius Karius 1475 days after he last played for the club.

That wasn’t a very memorable game was it? 🤔
認同 前場3個佢有 中場喺差啲未搞掂
左翼衛買咗佩利錫 差個右翼衛同左中堅
好彩bastoni 應該唔嚟
睇好熱有前四
但唔好以為Levy會燒錢同MC玩啦
哥狗有無限金錢加夏撚都唔知點輸

希望佢打返起啦
現今技術醫ACL已經好過以前好多
至少上年斷完暫時都未變廢人先
就係吸引力大左已經奶野啦
反而就算阿狗拎到前4, 有料球員都未必想去跟達
而家係跟干地+有歐聯踢
睇下以前渣土拎完第二買d 咩人
諗起ox Origi
大傷完,真係差好遠
多謝佢帶AB過嚟?
幾撚肯定熱狗如果踢歐霸唔會買到Perisic 呢d 級數先
真 阿狗到依狗都仲喺執緊人地2攤
耶蘇 泰利文斯
而且隊波唔夠大心臟 冇人咩飛
英超咁激烈佢地仲要踢霸氣杯應該玩完
到時炒達狗又會無限重建
冇計 唔係cresswell衰on9 佢地可能踢緊歐聯
奧哥啲把握又太廢贏唔到鏝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞