[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
康樂組嘅位唔會咁易走嘅
屌尖頂左兩年先慢慢出頭點會衣家走
買到呢兩件 今季唔反fsg
點解會傳gavi

真係幻想唔到

空炮率90%
Yes fdj gavi pedri 諗落都好j 玩到10年
應該agent放風姐
FSG買人應該打探咗可能性先落bid
呢個親生仔仲要岩岩打起邊會咁快想走
疤個人工搞唔掂同違約金唔貴囉
利比得起人工 又年青+即食中場本身就唔多
竟然唔係corner taken quickly
希望佢喺AC踢好啲,可以入返國家隊
9 up姐 咁大個名依加咁低息 借都借到返後黎啦
只要佢唔好on9亂洗錢成手好牌唔會再玩爛一次啦
佢依加清cap 喺想買利雲
Gavi 可信個啲全部都係報想續 正路親生仔上到疤一隊仲要大機會黎近好一段時間都主力點會想走
對上一次大規模掃貨 又係輸完歐聯決賽之後
係咪講緊膠龍失誤個球
入過愛狗咁多粒邊粒先得
有冇人ff緊買到Nunez之餘文尼仲要打多年
500m好少 場場主場可以坐爆10萬人
點都借到周轉
減啲老嘢人工 搞掂個salary cap仲難
佢依加個cap冇問題
但佢再想簽人就要清cap 先做到
佢依加想買利雲
Fsg: 話撚左唔洗錢唔關我事啦屌,係有人硬係要做神deal大俠
文尼有冇一年入波多過沙拿?
成日見到呢啲comment覺得好好笑,文尼廢左年半冇人提
之前出晒post多謝叻菲Rhys,又唔諗下上年冇沙拿入廿幾粒有鬼歐聯踢
沙拿除左要求加人工,幾時有扭過計?
邊有可能淨係買人唔賣人
2揀1既話我都撐留沙
文尼果種踢法應該易搵replacement啲

不過現實就係兩個都留唔到
唔到價我覺得FSG真係唔會放
最多平5m add-ons比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞