[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咁肯定係G8勁, 但你講到間唔中兩場sharp d
有幾多個中場可以有佢果隻引球前進能力? 直情打大戰一定要出佢啦
點會唔係
咪撚on9
你咁做真係好撚侮辱呀泰
吹到太過份啦
Ox傷之前表現係ok
但除左兩場鏝sharp d之外 根本唔係穩定地勁
同埋就算佢fit個陣 都睇得出佢足球智慧唔高
純粹玩身體質素同遠射

不過我無你咁識睇波 可能有d野我睇唔到
屌細力d
睇數據啦 唔好印像流
xG reduction 佢得幾球 今季
AB 講緊十幾球
直程cls
耶辛都無救撚硬既波
仲要係球離門5碼既tap in
唔講救硬
Ab救呢種頂多兩成
但ddg prime個陣起碼7成
救波黎講單刀都唔會差好遠
老實講19000個陣冇佢分分鐘入多兩倍波

有7成把握救個半空門超人咩
聖卡可能係歷史上最勁個個
Ab係好撚勁
單刀可能係史一
但其他救波差好遠
On9又用舊人神代論
足球不嬲不斷進步 擺到明AB ederson 舉手帝都係勁過前面啲龍
「我有大支野」咪就係即討話diaz成日拉入中間塞住沙拿搞到沙拿踢得差個條傻閪
你鐘意啦,睇龍門淨係講救波同閘位淨係睇防守一樣咁撚on9
好撚癲 佢啲assumption
印象流極致
無話佢足球智慧高
但佢既top既能力就係大戰球員
慘在fsg乞衣到連300k都冇開個235k俾人呢
下半季係差 但唔多唔少都真係因為踢得太多比賽姐
咁多季都係利嘅主要射手 英超top右翼
235k真係幾侮辱
唔同時代既龍好難比邊個勁
聖卡果個年代唔興靠龍門build up
講撲波既話ab ederson係無得同保方卡斯果啲比
edserson更加唔算係勁添
你咪撚on9啦 又印象流
你自己Google 下今年英超門將expected save先啦
都未計AB positioning 接高波同埋delivery
中場係唔係傳K Philips?
但冇理由忽略救波
除左單刀之外
Ab救其他都差過聖卡
我諗冇咩人會覺得ab已經勁過
Ramy放既風出黎你都好信
淨係講底薪唔講bonus=見樹不見林
事實就係咁
但有班人鍾意用屎眼黎睇波

半季啦 diaz唔拉左邊企入中路有邊場踢得好既?
數黎睇下 傻閪
好似淨係傳過 Gavi
簽到Gavi 真係要還神
你鐘意啦,我諗呢度得你咁鐘意吹奏ddg
格劍又1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞