[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
Deal Collapsed
Gavi跟本就冇可能
痴撚線咩

孫興民神射反而無

on9
文尼下半季係勁
但真係冇話邊一場好震撼好驚豔咁
Sorry no need
把握力問題啦
mobile 翼帶起左幾年最後都係比正前鋒硬實力ko
最後鏝利今年都轉form買正前
沙拿作為鋒線頭牌點都大責任 其次我覺得係Jota

睇對車仔個兩場 會覺得要入都係 戴亞斯同文尼 沙拿就唔知做乜

皇個場就無野好講 安帥食住高普
美斯牙朗利雲伊巴賓施馬,大把例子證明30歲後仲可以有大把貨
沙拿咁自律,操到咁fit,點解會覺得佢好快退化
下半季差,好多原因啦,國家隊失利、續約風波
陣式打法都有少少唔同
想隊波繼續上,一定要續
冇左文尼要成億簽人接班,你邊度可以搵到人頂沙拿
沙拿係每年至少入20球
早幾季沙拿入波多過文尼好多都係12碼
同相對文尼沙拿真係獨食好多 文尼之前屌佢個幾球劈得啱
2個都回緊塘 不過文尼明顯係報細數老過沙拿好多回得勁啲
就係踢半季好波都夠拎
沙拿上半季完全屌打哂所謂咩文尼下半季
真 沙拿下半季點西都要續
右翼難買過左翼 右翼有邊個勁得過佢
佢啲技術比利post 低估得太緊要
屌你 早幾年瞓左?
但沙拿比到我既感覺係慢慢地回塘
最大問題係趨勢似回塘
對上個半季係咁多季最差
同埋你一續咗市面上就算有岩既人你都出唔到手
文尼當年對愛狗獨食俾人屌到仆街
又話佢唔抵得沙拿搶晒風頭
做射手係要獨啲架啦
對鏝城球世紀入波,你會唔會屌佢獨呀
沙拿由第一季比人質疑佢得一季貨仔踢到5年都比人質疑緊
到時走左頂佢個位既球員實比人屌到屎忽開花
印象全部大球會都難買 除咗曼城
若果入到個勁ge正前 我都係偏向趁有價好放沙拿 尤其得翻一年約 又要求400K 換隻同Diaz級數接近ge右翼 將入波責任放比正前
明顯因為Zoom仔係山東人。。。。
好多人講佢之前幾勁幾勁 但續唔續係睇球員第時仲有冇貨賣
下半季明明就回得勁過任何時候既文尼 係歐聯決賽好返d
咁仲有邊幾個係全季都踢得勁過沙拿值得拎
非洲盃番黎15場7g4a都仲勁過好多人啦
無話佢唔勁 主要係覺得 佢畀人睇通 有回塘趨勢 唔值得為左佢破壞薪酬結構 佢要求低D 續係無問題
其實幾支持 希望可以擢到鈕一筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞