[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike

Liverpool’s players have already spoken to Darwin Nunez and have told him how amazing it is to play at Anfield. [@pedromsepulveda]
獌買fdj咪即係留普巴,又有Bruno,中場咪淨係靠英甲料麥湯同廢特搶波
獌請完逼腸教父之後發現防守唔掂
似想學利咁用一班工兵中場多d
手腳快到
坦克格其實要對好勁既閘佢地有排執啦
https://youtu.be/9GoE-vv9Vys

力子真係愛華頓剋星
Jorge Mendes will have a meeting with Manchester United today, but Nunez only has his eyes set on Liverpool. It will be difficult to convince Nunez to listen to Man United and Newcastle. [@PedromSepulveda]
屌,獌依家冇一個閘識傳中
睇鏝利比較佢地d閘係歐聯同英甲差別
?????
全部中文都識 但睇唔明???
佢未去sporting前係想去利㗎,利唔show佢
何況佢啲球品咁差
應該有問過牙蘇既
而且就算問卡雲尼應該都唔會水佢去獌
隻燥狂狗仲要續咗約,唔知佢乜心態
其實去獌係啱佢打法
不過有個c7
講真我覺得去邊隊真係好大影響
個教練同團體ON99咁, 個球員緊係獨大啦
你望住件小丑隊長,都燥la
雖然神軒都唔係勁
咪即刻改口出80+20囉
屌你侮辱紅太陽
第二句做多咗啦
我利淨係會簽乖仔同毒撚
續咗啦
反軒
乖仔易啲控制
叫佢減人工續約就會減人工續約
如果唔係文尼國啲人影響 應該佢都會繼續踢
官網主場減到30鎊 仲有S, L, XL碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞