[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
Prime我都係揀AB
神救ddg仲勁 但AB功能多好多

Btw決賽個球係指vinicius?
個個波空門咁滯 點可能救到
咁屌明奴又合理啲既
今季真係踢得差
歐聯決賽果場唔知係迴光反照定點
佢之前係chur乾左,抖左成季有起色
空哂又點 ddg個陣呢啲救得少?
Prime Ddg點都係世界級架啦
你可以話佢distribution同控球麻麻
打唔到依家ederson allison呢家波
但點會唔係強隊龍
唔係部fax機去左皇馬啦
你唔識睇波唔怪你
未傷前佢係成個英超突破數據頭幾位黎, 踢中場wor

中場引球前進能力幾咁勁 仲有埋遠射
直情係打大戰必備能力, 而家隊波都仲未有一個似佢當年咁勁既推進型中場
鏝都搞佢唔掂 唔係果年4強傷出分分鍾贏到決賽
推咁多版以為登吊
都無可能救硬
個球波易入過十二碼喎大哥
早幾年就係
今年其實唔算
琴日post過數據顯示佢今季幫獌真正失小左其實得幾球
當然因為後防太廢跟本有好多波邊個救救都救唔到都係原因

加埋冇腳法其實獌要重組係應該要換埋佢
呢個assumption onL9
咁續約叫價係講時機ga la 沙拿下半季keep到上半季表現 無回塘跡象 要求多D咪合理D 鬼叫佢自己咁閪 佢交左黎ge野就係回得好快

鬧fsg 無錢係另一回事
痴撚線 個球咁都吹撚到救到
AB救單刀勁撚到咁都要吹DDG
真係弱9智
直程cls
耶辛都無救撚硬既波
仲要係球離門5碼既tap in
你最撚識波

你有冇睇過全盛G8點踢波呀

坦克盤球加一腳勁射我都知,殺鏝我都知

但係打中場唔止咁少野囉
唔講救硬
Ab救呢種頂多兩成
但ddg prime個陣起碼7成
救波黎講單刀都唔會差好遠
老實講19000個陣冇佢分分鐘入多兩倍波
痴撚線
佢最勁個陣都淨係二線頭
比你吹到咁
傻西嚟 AB已經升咗個lv
DDG仲喺保方卡斯拿斯個種old school 龍
DDG救單刀就算prime 都冇AB咁勁
你最多吹奏ddg

帶起咗用腳擋地波
set 左個"reward model" 出黎 唔使等到將來D後生 短期內 V4 AB TAA 成堆人出黎要求加薪已經好頭痕 同埋係幅度問題 below 350K 係可以接受
入球能力點同g8比?
你拎ox巔峰狀態比g8巔峰狀態?
泰都勁過全盛張子啦
睇你咁講即係覺得ab勁過聖卡
咁冇野好討論
踢咁撚多年加埋有冇5場有呢個表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞