[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
點解仲未官宣
迪布尼上半季咪又係踢得唔好
人地隊啲球員踢得好就吹到上天
自己隊就衰幾場已經踩到變地底泥
DDG overrated 得撲波 佢coverage 太細 同傳控差 某程度上放大哂maguire 嘅weakness
買多件防中la diu
根據某堆利迷標準
上半季啲波可以唔洗認真踢
只要下半季勁就=成季都勁

上半季嘅野都係wfc
又幫fsg慳錢 愛死你了
續沙唔續其他人都抵啦
唔通gayta都話要跟高人工你續比佢咩
不嬲做大球會都要no one is bigger than the club
唔乎合球會利益 好似皇馬咁c朗都要躝先係路
疤狗最成功個排就係清走朗甸 杜林 森保達個炸高薪冇貨賣既老野 衰落就係岩岩好調轉黎買啲高薪廢物
miss chances都好多
錯在係利,係鏝或曼都唔洗嘈呢d
正接續左
所以AB1 真係完美
你oblak 我利都冇用
到時AB1 request 400k 我又想知上面友話值唔值
痴線
冇佢19000降班都得比你講到overrated
今季成隊19000就係打佢同牙朗
但create chance全英超第二多
Kane Son一樣有位射就射
你係屋企睇電視有上帝視角就話啫
係球場電光火石,做射手有位射,點會唔射?
而且沙拿係助攻王,傳到佢會傳

加人工唔係我地可以決定
只係睇唔過眼,一個可以講係復興最大功臣得唔到佢應該有既尊重
傻散哥星期五唔駛做就上嚟9up
佢係有用 但守龍唔係得save
你可以睇返守門員日常個統計
AB 係值錢在佢覆蓋範圍大
DDG 放係早5-6年會係tier 1 今時今日嘅足球應該做唔到 除非隊波專心打大巴
簽到人未
原來奧巴都350K
應該真心有班傻閪係覺得
沙拿啲入波產量係運氣>實力
入咗百鳩幾球都比人質疑能力cls
KAI 310K 諗起之前連登仔話買佢好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞