[Welcome Nunez?] 利物浦破產轉會討論區11

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
亞軍都好多獎金的
Exact7ly 預備做selling club
咁嘅球會只配做stepping stone
獨食都係印象流 most assists most key chances created(?)
雲迪克都回塘嫁 但重要性對利大過沙拿

其實都係值唔值問題 若果雲迪克過多一排續約要求400K 但又回得再勁D 一樣唔值
啲人無入球味咪無表現囉
今季沙拿已經算係最唔獨食既一季 都會比人屌獨

唔明點解啲球迷成日屌利唔洗錢
球員要場場有貨交
高普換人又屌廢中

鐘意睇球會洗錢咪去支持PSG/曼城
定義一個球員回唔回塘應該要睇一個full season
回塘同低潮又唔同
沙拿年年都有低潮期 每次都走得返出嚟

由1920果季只係入得19球已經比人屌
又話比人捉哂路
結果之後兩季係交緊22 同 23球
唔同意
沙拿幾廢都好
放係度都會逼兩個人mark佢
對成個進攻好撚有用
完全認同 今季入咗31球 23係頭半季 你可以話佢去咗非洲盃 但都有啲離譜 仲要下半季係多比賽過上半季
我唔敢佢係咪完全回塘 但仲要下半季成隊係踢得好過上半季 要咁高薪續一個唔知係咪回緊塘既人 同獌聯簽朗狗有咩分別
到時又甩唔到又要霸正選 又岩既人都出唔到手
又嘈水貨加人工個問題
對皇
輸在冇Origi
講值唔值真係講經咩

圖中邊個又值過沙拿
主要係未簽到人 咪傾下
下年沙拿free走
但下半季隊隊龜係禁區 沙拿有咩用
我認為得KDB 佢係385K 沙拿咪350K到
前面咁多個 有邊個傳控好過salah
射手就要獨啲?咁Kane,son個啲?
沙拿其實到而家唯一問題都係太獨 以前就射得靚1個包辦哂/傳返出黎都得 而家突破完都係格硬鳩射
咁擺邊個落去踢佢個位有用
除左沙拿仲有幾多個可以好似對鏝/屈咁一扭幾再入
有冇諗過係因為沙拿係到
唔可以壓上前有空間比佢踢
最值一定Ddg
Kdb都比唔上覺得
one season wonder ×5
繼續5季聯賽入20球(有一年19)
除左Kane冇其他人做到,呢啲級數既球員邊個會黎利?
重要性唔會低過VVD好多
Kane今年都廢左半季,其實佢季中係唔係應該要躝?
水貨300K附近就一定要續喇
但去到400K 加一倍真係無可能 唔係值唔值
而係咁樣加一加 底個班全部要加 F$G撚會續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞