[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
KD 1718 final 比1617 final 場均傳多左6.2球,傳比Curry 場均多左2.4球, 起手小左2.6球, 助攻多左2.1球,得分小左6.4分
Curry 1718 final 比1617 final 場均傳多左3.8球,傳比KD 場均小左1.1球, 起手多左4.8球, 助攻小左2.6球,得分多左0.7分
難怪會有人講KD 想讓,我唔知咁算唔算讓,但起碼KD唔似好想搶
多謝你

少林籃球
好癲 過咗game3見到外國啲投票話draymond green overrated
佢dirty還dirty 但點都唔會係overrated
全盛嗰陣全能到仆街 而家廢極都仲有防守 策應
利申:迷76 非勇迷
Ayton要唔要得過
邊隊可以養得掂佢
又比到play佢
有射波既draymond green=勁屈機
高質
16年如果勇贏係廢鳩FMVP都已經係100%既事
數據都出埋,想讓都讓唔出fmvp
Fg 低太多,仲未計防守,甩出幾條街
仲要兼埋做C
你今日忽能左?
hawks
師兄一定睇左好多年波
Curry勁淨係勁喺進攻
當佢進攻都輸比Kd嘅時候
都唔知憑咩講佢勁過Kd
條撚頭真係要出嚟道歉
嗰年根本有睇波都有依個感覺
但幾場如果佢有睇下live
都唔使我大佬晒時間列數據收佢皮
勇會答你影響力
Cur 迷限定投票

: 想Curry 無kd,劣勢挑戰吾皇,贏左就fmvp
: 想curry有kd 輕鬆champ,但無fmvp
樓主pin this
17年接近場均大三元
但KD一箭定江山 贏盡掌聲
到18年諗住用大量出手換數據爭FMVP
但掉轉得分助攻都輸晒俾KD
姑娘吹雞搵你啊 返房先啦
認真, 塞想贏波就要先下手為強, 下場一開波揾人zip腳整傷green先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞