[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
差好遠喎
字母係有足夠時間嘅卡位
AI係big man close up
咁講真勇都還夠 非假膠但勇其實有機今年衝緊八連冠
今年先衝第四冠算係好蝕
呢個世界只有2種球迷
勇迷同占狗
點睇都係你網先
腸:咁所以cp3整傷過邊個?
唔係牙,而家事主係curry = 勇士球員 = 另一個計法,所以係計dirty㗎
https://youtu.be/H62TbXugOqQ

咁都叫差好遠?佢係正常籃底卡位嘅地方完全冇多任何一腳,咁點解當時冇人去睇吓佢有冇心咁樣做而係一嘢直接屌佢係賤種狗攝腳?佢呢個係好正常嘅運動動作而冇多任何一腳

唔反波叔了

湧狗幾時還債
佢舊隊文件河咪正路,下下開聲屌自己啲星
迷得半季又要我食啊
19年咪還左囉
其實賀福側身撲上去係唔會收得到腳
「運動動作」都差好撚遠啦
AI呢球係生波撲防
字母只係去卡位(冇人同佢卡位)
兩者個必要性差咁遠都拎黎講

求其睇highlights都見到
根本而家叉隻腳埋去contest一場都幾十球
有咩好嘈

呢球最後咪又係咩事都係發生
勇迷唔認KD係真勇唔計得唔得
所以其實我覺得佢唔係有心㗎只係唔好彩,但係我想帶出嘅主題就係字母嗰下睇落都唔係有心,佢只係喺籃底做一個爭版嘅動作,你話佢冇好醒咁樣去保護Irving 囉,但係佢望落一定冇多一腳開特登整傷人
我咪就係話
無重播唔代表不存在
係湧眼中廢鳩係dirty work
簡單總結
因為嚟個係明仔唔係Curry唔係榮狗
你喺場上做Close out 你唔會知道出邊會唔會有人同你一齊孭版,你上帝視角當然可以咁樣講得佢自己一個長都要做呢啲動作啦點解去撲防就係一定之後去卡位就唔一定?你覺得重要性唔同嘅係因為你睇嘅位係上帝視角,打過波都知你唔會知後面究竟會唔會有人想去衝搶,你作為一個forward 就必定要去close out
「運動動作」都差好撚遠啦
AI呢球係生波撲防
字母只係去卡位(冇人同佢卡位)
兩者個必要性差咁遠都拎黎講
你喺場上做Close out 你唔會知道出邊會唔會有人同你一齊孭版,你上帝視角當然可以咁樣講得佢自己一個搶都要做呢啲動作啦點解去撲防就係一定之後去卡位就唔一定?你覺得重要性唔同嘅係因為你睇嘅位係上帝視角,打過波都知你唔會知後面究竟會唔會有人想去衝搶,你作為一個forward 就必定要去close out
不過講真,如果FMVP係brown 拎
佢同iggy 就好顯眼,唔想俾人笑就乖乖俾返fmvp 咖哩哥
冇事即係唔茅啦
差好撚遠
1.字母個動作點睇都唔係防守,而係卡位搶板
2.當下根本冇其他籃網隊員,反而兩個鹿,睇唔出有碰撞嘅必要性

個動作根本唔「必要」
賤種係在於佢做一啲唔必要而又傷人嘅動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞