[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
捉條友出黎全隊係記者會圍屌
76首創
首先場上電光火石嘅一刻你唔會知道究竟佢嘅落地位置喺邊度,正如佛都冇可能去收腳之後俾一個完美嘅落地空間Curry,所以我覺得呢一球佛係冇心亦都唔需要俾人屌,但字母嗰一球根本係上帝視角先會知冇人衝搶 ,你喺場上要做嘅責任就係去卡位,佢做緊嘅籃球動作係冇一項有心令到他人受傷,你喺上帝視角街覺得佢有心啦,但係你喺場上面企喺喺籃底,你會唔會有咁快嘅反應去縮開或者唔去卡位啊
必你老尾咩
阿福唔守curry塞都食滑你啦,更加唔必要

艾榮入多兩分字字就真係嚇到瀨屎啦,咁就更加必要

覺得我打橫嚟講? 無撚有錯,我都係咁睇你

NBA 75年,邊有100% indentical嘅play
你球球分佢地邊有得講
到佢9射嘅時候你又想佢打入去嫁啦
只要個list無Stephen Curry都好覺眼
唔該今年點都頒比佢
㩒一㩒熱門回覆,屌奶星又係反勇贏
塞狗又接受唔到報應
點會唔知...
你卡位連卡側邊底定卡中間都要啦
仲要字母本身喺右邊底角卡位卡到去左邊榮仔
明明嗰邊都有自己隊友啦
真,有no.1 sg,sf pf, c
就係無no.1 pg
大佬咁搶籃板不嬲講預判,佢預判個波喺右邊落嘅話咁佢再去做多個卡位都唔會講唔通,其實不嬲攝腳都係講extra step 先係特登嘅表現,所以根本啲港台球迷最戇鳩就係呢一點,外國就係會睇個意向zaza 多咗一步一撚定係特登,但呢啲正常籃球動作有冇心去整傷人,要個球員先知,跟住無從稽考又唔係多一步之下就俾人屌成賤種真係黐撚線,得港台球迷先會做得出未見過外國追撚住字母嚟屌一年
冇左公鹿既夫子係高質返少少
外國其實到依家都仲,不過係小數,呢到就屌字母係主流.
magic咪係個list到
屌,佢今年唔玩反串,想反佢
夫子年已成歷史
個數量應該差幾千倍都有,香港同台灣一提字母,第一句一定係攝腳狗,再嚟就係賤種,根本完全冇理性討論㗎啦但係今日呢個play,港台球迷又可以拉返去佢有心定無意,咁點解一年前冇人講過呢樣嘢,淨係見到攝腳就屌落去跟住屌到佢成為賤種
on9..得榮一個咪卡榮

佢發現行多一步會將榮成個浪起咪唔行埋嗰步,企係個好似卡左但又卡唔晒嘅位囉

點解你地成日覺得打nba 嗰啲係超人
估籃板落去邊同時估埋人地落地位
腳擺嘅位置可以每0.2秒移動一次,你老尾左腳踩地嗰下已經
決定埋右腳落點啦

我上年咪講左字母錯在無盡力保護對手

對住公牛有餘力咪留意到 ddr 落地位
對上年網邊有時間
都話對腸內疚
串得腸最應就係你
你忽能左?
腸狗唔抵可憐
內疚但反,無計
到"no.1 pg"係個list到出現到
佢就自然會成為no.1 pg啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞