[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
暫時見 JT熄火
但贏game1
佢唔熄 反而上腦
其實本來東岸唔弱 ,rmbj打撚到佢地好似好廢咁
無, 可以睇返之前夫子點講,幾中下
你同蝗都係失智
今場
收皮,brown 上半場同tatum 下半場fit 到,睇到系列賽走勢,下場只係佢哋爭fmvp。預計一個20+,一個30+ 。
好文值得一貼再貼

究竟你係中意湖人,定中意kobe,定中意湖人正選五人
如果你中意嘅係前者無理由唔想lbj來
如果你係中意中間嘅你可以過檔了
如果你中意後者,你有理由唔想lbj嚟,但你絕對唔係迷湖
JT 唔可以上半場hot
會好大獲
即刻多左浪射 上場咁樣

照你今場咁樣先係致勝關鍵
有幾勁?
Williams 如果場場好似今場咁樣上到25分鐘嘅話,塞會贏,但如果keep住好似之前咁樣上一場之後下一場又冇嘅話會變返五五波
其實處理球塞係得譚好啲, 但佢好多時啲選擇差, 白係穩陣但分數咬緊就唔夠攻力,啡vision 一般又食手感,聰明仔隨時會自爆 去到尾都係擲骰
jt 字母呢代之前嘅東岸真係好撚廢喎
塞場場可以咁就唔使同熱水打七場啦
打pg 舞王 打速龍垃圾兄弟
打塞
其實三隊都唔弱

但佢又真係 可以take over
打到對手變左弱智咁
不過講少啲佢啦
今年playoff都無
贏冠軍就係有d 運啦,今次綠軍時來運到
poole打咁柒, 湧又可以平簽
平簽完又進化到curry咁, 成就湧另一個皇朝
湧永遠唔會輸
真係有,不過呢兩年唔多,因為kd負傷出賽大家已經冇咩好講
睇埋下場再講啦
下場勇贏得返 2:2=重新起步 勇有返主場優勢
It9既菜同玩具龍就算數啦
係得溜馬有得打下 其他打吾蝗又係廢過西俾人撚
唔睇好啦,勇明顯有體力問題,下場隔一日,分分鐘輸埋
咁邊有計 ,果陣 rmbj真係太撚勁
PG當年一個攻守兼備,又唔手軟
得罪講 18玩具龍打其他隊都唔會廢
但打占士真係好撚屎
其實成隊都唔穩陣
好在人多
希望自爆都剩返1 2個正常
一見譚同聰明仔 沖入去 又掟返出黎 輸快攻
真係屌撚左出聲
寧願你9射3分 好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞