[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
講到湧唔抽水咁
KD點解斷腳班真勇心照啦
關打法Q事咩
其實勇比其他隊更早知道點穩贏,由啞斷腳開始,呢個就真係整傷對面然後穩贏早過kd 打到斷腳
勇狗同邊隊打對面隊都係要比佢地屌黑哨同污糟 所以犯規無限放大 唔撚明點解要喺到扮比nba恰扮可憐 仲煩過怨婦利
15年決賽開始知啦班撚樣
佢話唔影響喎

條友之前仲話KD有fmvp 係因為curry成日比人夾
好啦
而家讓哂條路比curry上,到curry比人夾你條口水佬,或者其他人又有無step up過
好高興大家仲記得佢哋
https://youtu.be/aUj0bGRWTUc

勇士又有傑作 但呢啲冇傷到人生涯唔算
睇唔到勇士仲有咩贏ge 可能
波士頓玫防一體
塞依家都無點夾手感,有啲勇迷咪成日話Kerr剩係叫手感跑,好啦依家塞唔比勇打傳切, 手感多左自主進攻, fgm assist 同unassist 對塞去到 9:24 應該開心哂啦.
kd 黎又話痴冠,依家又話無人幫手.之前咩今年champ 到見頂地位高過kd. 咩佢笑得好靚 kd 黎到champ 到仲打到斷腳都仲要比勇迷屌痴冠偷FMVP, 到今年比人撗掃又要比勇笑. 屌完笑完仲要攞條屍用佢斷腳黎抽其他隊水,洗唔洗用到咁盡呀
咪玩,依家先2:1 塞柒起上黎可以好柒.如果下場一輸勇又有返主場優勢
班湧又唔諗下739之後Myers點解拆骨都要搵KD
而有KD班湧可以FF勇士可以皇朝
仲有佢走係sign and trade, 勇士係拎得返野而唔係一無所有
就算佢係cupcake, 勇士都係最大得益者, 點解班湧仲可以厚面皮到屌KD搶人FMVP
人地KD 幫手拎冠,又有野換返黎
強行復出影響職業生涯,都屌

榮叔阻住啲後生仔,平時例牌要休息
有傷當然做手術,仲要拍拍籮柚走咗去
如果榮叔起勇士,真係唔敢想像
笑得好靚
好多女fans㗎
KD人工包嫁有啲19勇好柒!明明兩隊打左場好波都要瀨夏福特特登整傷人。利申:勇迷
正常含金量姐!牛個年啲對手勁好多!塞打長時間無整合過網,無中間頓鹿,好多人傷ge 熱火。仲要兩隊打到搶7
唔怪得非兩隊球迷都咁唔鍾意勇士
多得d湧迷唔少

睇左十幾年波都無見過人話Horford 係矛柴

第一球zip 到只係唔好彩 兩個都有跳前但點計都係curry 跳多d Horford都食左個F1
起碼佢Horford 落地果下無再向前墊多步

打緊finals 每個play都關鍵架啦 唔通見到你個偶像就要讓開比佢wide open射咩

第二球就仲好笑 個波根本無停係手過三秒
一直都甩黎甩去 curry同Horford 都係向個波撲
人地打緊波鬼似你睇replay慢播咩
見到有得爭球權就撲架啦

兩隊波唯一值得黑得green 無實力又要多小動作又成日撩交打
第一球佢自己都話罰得啱添啦,宜家係針住第二球講姐
無話第一球罰得唔岩
只係睇唔過眼
講到Horford墊完腳又壓腳
講到佢dirty player咁追住黎整傷人
https://youtu.be/e5BtcD1FAug

話Hoford 茅既湧自己入去睇下人哋點回應
你老尾換轉今年係字母打你地
Curry 傷柒左字母都照扮冇事
人哋仲會公開承認責任
諗起有隻勇狗問curry性格好又好波,唔明點解要反勇反curry
咪就因為有你地班勇狗囉
No la
信唔信Green下場出收山腳,雙j是旦一個會收皮
我估湧4:2塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞