[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實都甚少見反Curry
除非係啲廢老仲未接受到新世代籃球
一朝早就咁搶口
Cur 我唯一反嘅點係佢落後嗰陣佢成日會頭dup dup 搖頭
依家已經叫好左,15 16真係頹到癲
但overall 都無乜野,反勇不反cur
話kd 偷fmvp,唔諗下 curry 俾人夾仲有人可以信係幾幸福嘅事
當夾你就肯定嘅情況,有個幫手唔係好事咩
無嘅一係輸,一係可能kt fmvp 都唔定
依家小左好多反手感啦,以前係有啲人反佢串既. 仲有啲就太監同上面講既老屎忽反. 湖迷刺迷咪多啲反勇.
但唔係有淵源嗰啲大部份都係反盲勇迷. 好似今季手感季中廢嗰時勁多理由去解釋,咩破紀錄壓力,專登打得差等淫klay 復出輕鬆啲,打假波 我唔知有邊隊既當家球星要呵到咁,廢老打得差太監都識潛水啦. 好似琴日輸屌廢鳩屌poole 但其實第4節一開始手感3連to 令個分差直接拉到11分又無咩人講. 一笑呢啲又話你反勇反手感,又咩勇係原罪
咁人老左係要敬老架啦,cur 都到左嗰個年紀
係唔知點解吾皇年事已高都有人反
Horford真心想涉隻前腳就唔會同個身基本上仲係一條直線啦
有波都唔撲平時regular 都俾人屌錫身啦
更何況final
同埋Horford要收咖喱皮就直接patpat坐落去隻腳到
佢地唔明 kd 第一輪就輸只不過係因為佢地大一輪嘅對手係Boston , 如果gsw 第一輪嘅對手係boston 佢地都會出局
我個人覺得手感係好勁喎,我都respect 佢對球隊既付出,但唔洗盲撑掛,你話敬老又唔諗下poole 先打第3季第1年打playoff. final 打塞未適應到高強度防守已經比勇話唔值高薪繼,有啲直頭叫放佢出去害其他隊
廢老係抵反,唔關好唔好波事,係個人唔值得respect.但湖迷反就怪怪哋
對勇士本身唔反感
係勇迷太on9
正確黎講應該係curry迷太on9
底薪come
湖迷反自己嘅FMVP又係好撚戇鳩

更on9嘅係成日好似啲乞衣咁見到啲同洛杉磯有啲關係嘅球星就回家回家叫春咁叫
好似字母無左中間頓咁
抵啦
串柒柒咁
佢地係要一個有實力但唔搶風頭ge人
但班人根本唔明 唔搶風頭過撚到17騎咩
17個年騎仲勁過16 幾多場完全係靠kd咬住比分 跟住順風就比d手感仔刷下 真係埋牙個陣d波就比曬kd
18個年仲好笑 kd都唔敢再拎fmvp係咁拋翻個波出去 咖哩衰到人地想讓個獎出去都讓唔出
係啊kd係靠勇先拎到冠 但勇班友唔好成日講到無kd都輕鬆champ咁
15年打騎對住隊無love同艾榮ge垃圾都打到42
反佢樣衰
15係打親對面都有傷,真正嘅贏健康
kd 唔敢拎fmvp 拋返個波出去
師兄一定睇左好多年波
全NBA最無資格笑KD真係得真勇
減薪加盟拎兩冠
走佬係S&T,換Dlo再換見頂+Pick
個Pick好似變左Kuminga?
衰D講句KD對勇似母隊多過似雷
可惜良心比人當狗肺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞