[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
勇士輸波勇狗搵戰犯
勇Po 一早有講無搞到對面收皮就唔算Dirty

但贏完就唔好出現, 費時又搶走curry FMVP
季後賽半個新仔咁嘅隊都拎出黎講
之前都有係公海講,無搞到生涯收皮收league 唔算dirty

首先你知唔知咩叫跳前?上面呢兩幅圖Curry先叫跳前,你見跳完前係仲有位。射波跳前好正常,嗰問題係伸腳啫我唔知點解你上晒腦咁,好似睇波係你生命中唯一重要嘅嘢
同埋我執著嗰點係唔係點解啲人話Al 呢球係特登你不如潛下先
而家的確唔排除屌字母同屌horford既係同一班人
我冇話唔應該F1,而係啲人吹到 專登攝
咁事實上係需要當時傷左Irving 之後俾人屌嘅同等待遇但而家風向唔撚係喎,而家風向竟然有人話佛係冇心所以唔係賤種,但當時字母傷左Irving 之後冇人講過佢有冇心喎,一嚟就賤種賤種咁樣屌落去,所以咪撚雙重標準啦一視同仁一係就兩兩個都係賤種一係就兩個都睇佢冇心
我記得有個勇迷之前講上年po已經block左我
上年又冇勇士唔使反勇
咁原因都應該都係得一個
就係我撐字母唔係攝腳狗
話撚咗啲港台球迷永遠唔識Move on,根本攝腳佢哋就對人唔對事,字母哥就Dirty其他人就睇有冇心,屌你老母仲唔趁今次幫佢平反
其實睇地下木紋見到AI係去咗curry側邊
呢球有保護對手,同字母嗰啲根本唔同
字母嗰球有個位要嘈既係佢有無心, 不過一直係咁講字母攝腳我都覺得係on 9, 仲有之前塞鹿,鹿唔記得邊得driv水 搶波都比人屌賤種,我嗰時已經講regular 時聰明仔一樣咁drive 向手感,而家horford 咪食回力標,我係覺得3球個drive 動作都無問題, horford 嗰球攝都一樣明顯係想守波多過攝腳.
字母第一次俾人屌得最金就係攝咗Irving ,講真佢嗰球都係運動動作姐自己上YouTube search下啦,兩球都係冇比位人落,重點係除非你覺得Curry過pick之後嘅shooting motion係可以直上直落呢啲反人體工學啦
JB第四節啲防守
我都講過好多次

zip 腳根本好撚閒,一場波起碼有三四次有人被侵犯落地區,Middleton 嗰射姿一場都俾人侵兩次啦

如果因為踩唔中就唔出聲,咁你心嗰把尺都幾唔準,純粹結果論踩到先嚟屌,無鏡頭無重播嗰啲就唔係zip?
至少我認為係囉

不過一嚟我覺得好小事唔使講,稍為睇過下nba 都知道big man close out 3分手係幾難嘅件事啦
二嚟我唔會當愛隊球員係寶咁掂下都投訴,懷疑依到投訴啲ching 可能女朋友𠝹親都無咁心痛

如果唔同意我觀點,淨係想講依球嘅,你地自己睇下curry 起跳嘅位置,同Hoford 決定用幾多力嘅時間點嘅相

再睇下curry 落地位置

依到起碼十個籃網同冠軍嘅距離啦
咁依家無人收league 即係無事喇
大家可以收工唔洗討論了
horford跳完落地就係個步 純粹想封波去
拎zaza做例子做下對比
zaza落完地仲要向前step多步 呢d就叫有心啦
不過唔緊要,如果冇呢球嘅出現都唔可以大大聲屌撚晒連登之前屌字母係賤種嘅雙重標準戇鳩嗰時又唔撚會讀心神探上身咁樣睇吓個球員有冇心,一野就屌落去仲要屌足年幾
所以冇用zaza做例子,zaza真係多一腳一定有心
明明17年打刺Zara 攝kawhi 係湧狗自己提出攝腳還債論
宜家又嘈dirty play 無撚得輸
搵人地隊既人做戰犯
湧狗首創
horford 嗰2下唔叫dirty掛, 廢鳩唔會收人皮,但我覺得佢嗰啲先係dirty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞