[Finals 1:1] 2021-22 NBA季後賽討論區(45)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
發覺只要係勇
對面隊一定會自動變成茅撚 有小動作
果然係+2GC 明明自己隊有件top 100茅波都睇唔晒嘅green
al真係好慘,明明睇返慢鏡係curry伸前隻腳先踩到Al
屌你勇條線都叫難 大腸都唔使打
唔伸前都無曬落地空間啦ching,唔係點吹f1,一開始我都見唔到
因為腸比doncic殺左
咁sorry了 你一定會失望
我已經gel定頭等4:2湧champ
丁尺神經刀唔係吹出來
真係好勁
老實講 睇完壓腳個球重播 唔明點解咁多人話horford賤種 換個角度去諗 如果horford個角色換做curry 我諗curry都會訓身去搶
可能有人會話其實可以避免到唔壓落curry到 但實際上場打 仲要呢d危急情況 個腦根本function唔到咁多野 甚至分分鐘horford 無意識自己壓住左curry都唔出奇
最後個句多左
LM
咁輸波始終都要搵D野賴=,=
記得以前draymond好中意自己帶波再傳咖
而家冇哂既
雖然可能講得有d誇張 但係腎上腺素爆起上黎真係可能會fully focus左係個波到 只係覺得係咪嚴重到去賤種呢個level
明明自己隊都有隻賤種green
勇迷今場都會咁嗌
Curry前跳Al後撲就話Al攝腳撚好茅,個個訓身爭波又話故意,looney 翹JT手 green成個人乍落JB膊頭湧又睇唔到
Green 個啲湧迷話小事 冇得比
邊個fans多邊個就係道理架啦
好似字母咁 得罪irving fans咪一世攝腳狗
湧champ唔到一定係黑哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞