[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Swap
扭屎忽花姐
唔係扭啦 佢一opt out 連中產都唔會有人比佢 佢不嬲都係last 一下先會opt in 反正早/遲對佢一啲影響都無 個47m 穩袋 反而你湖就要睇撚住佢頭黎做人 佢唔opt in 乜 trade都無得做 (唔覺有人會trade佢)
唔係諗住yc帶隊沖冠呀?
所以簽占咪錯囉 唔簽佢嗰陣等一年 就可以免簽Kawhi Kawhi 9成係有占先唔黎 無占佢有得做大佬 之後照trade AD 咁撚止一個無人認可嘅bubble champ咩 3peat咗啦
dg
算啦
啲人成日覺得冇簽占
湖個cap space 就變空氣

最撚錯係glo 個賤種唔拎ig 換pg
ayton條撚樣究竟去邊
同Ad 組 call du雙塔
簽曬pg,kawhi既大飛連final都入唔到
AD講明係占先黎
結果論,簽占一定唔係錯
湖連play in 都無
湖連play in 都無 你話占眉傷 人地大飛就真係一年傷一件 大家full health 你湖點贏人 btw 連敗大飛中 仲繼續緊
攞一冠>年年入playoff扮有得爭好
你都識講大飛一年傷一件,咁點解你覺佢地黎湖就唔會大傷

攞唔到總冠對湖就係失敗,無論入到定入唔到playoff,占攞到一冠,咁組隊角度的確係成功左
唔駛理班覺得「ALL IN FOR AD ,冇哂YC」係錯既傻仔,
而家點都有一冠,你吹得湖人漲,

你估隊隊ALL IN 就一定有冠?
你唔睇下NETS、76ers、clippers? 佢地ALL IN 左,有冠未?
預左乜都無

本身吹咩標,咩Kai v ,一日未confirm 都唔信

下季又睇兩隻垃圾龜亂咁舞
Kaiv 自己放風 根本唔關湖人事
佢擺明想撚鳩傻占最尾自己咪又係唔捨得錢留低最重要見到傻占個失落樣
不嬲食住花生睇,一開始都唔覺得會黎
健康大飛連金塊都打唔贏
講經咩
玩完啦 無榮
下季大細龜有排撚湖區手足
班傻閪黎,唔記得左一支NBA球隊既成立,首要目標就係為左CHAMP ,而唔係為左培育新人。歷史只會記得邊年邊隊CHAMP,你隊波有幾撚多潛力YC 係冇得會理,因為你冇CHAMP。

當然,兩樣都做到(CHAMP + 培育YC)固然好,但做唔到就要轉想法用第二個方式去CHAMP嫁啦,你估隊隊都係勇士咩。咁撚鍾意培育YC,就開學校啦你老母。

馬刺雷霆紐約夠多YC 啦,咁而家CHAMP撚左未呀?!

答我啦你班YC傻西
再下下年先可以有嘢FF吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞