[off-season retool] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(357)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
進攻同防守都單機
特別大龜一拎波 身邊4個隊友完全唔知佢想點
我懷疑大龜除左佢疆屍跳投之外仲有佢啲組織真係唔撚掂
下季wb0仲係到就唔7買nba pass了
其實你講組織呢樣野,我覺得未必關曬龜事,教練組問題都唔細,佢打左咁多年都係話佢有的刷數據,關鍵時候上腦,鬼有話佢組織有問題

同埋上季LBJ攞波,其他4件未又係企曬係度,呢樣真係唔可以入曬龜數
個問題咪係最後廢老交到個波出去 龜交唔到
廢老吸到兩至三個,4個企定都有多的位交
龜係外線吸唔到人,佢點做到廢老咁
呢樣係要教練解決既問題,而唔係睇住佢地場場咁打咩都唔做,然後捉個戰犯出嚟
上年FV 係咁出9陣
又雪有表現嘅猴 出垃圾dj 都做得出...
你仲可以expect 佢做D咩
分分鐘之前champ個年D 戰術都係rr9 同 kidd 諗出黎
上年出多D猴都唔洗輸得咁慘啦
其實有好多人分析過龜D助攻
你睇多D都會發現佢D助攻係偏向短距離
即係爆入底傳比中鋒 或者 3分線45度傳比0度位
佢既組織力多數都係依賴佢既爆破

所以只要將防守位置收返入D
龜其實無咩組織力可言
冇射波太易守
Okc個陣mvp龜high起上黎,讓你幾步都食硬你
又有聯盟吹雞比佢

老了再神經嘅刀都會有鈍嘅一日
吹緊得lakers 有興趣,其他隊不了,都大機嘅
廢老開始練波啦喎
AD仲打緊機?
打左好耐啦 入埋電競隊操緊
要bee肯幫手先得架邊有可能中產呀
29號就會有答案
睇個勢係先簽後換多
最後rob 又瞓左
好似話榮叔已經係LA workout
itzy準備cb!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞